2777
2789
عنوان

سلام

42 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

عصر جمعتون بخیر

چی جوری میشه با سیاست و با درایت و قوی باشیم؟

من اصلا اینارو ندارم و تو روابطم(خانواده،فامیل،دوست...)اذیت میشم و بابت این خیلی ناراحتم،کسی راهکاری بلده؟اگه بلدید توضیح میدید لطفا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باسیاست و باداریت 

ادبتو همیشه حفظ کن همیشه مودب باش در عین ادب شوخ هم باش ولی نه شوخی های مسخره و بی ادبی اینطوری بهت بگم مثل یه بانوی با وقار رفتار کن 

تویی که داری اینو میخونی ببین چی میگم ...از تو فقط یه دونه تو دنیا هست پس حسابی مراقب خودت باش باشه؟!😘

از افعال منفی استفاده نکن 

ب خودت هرروز و هر ساعت بگو 

ک روح خدا در من دمیده شده 

من روح الهی دارم 

پس از جنس خدا هستم ،در نتیجه هم با درایت هستم هم با سیاست،و چنان نفوذ کلامی دارم ک حرفم همه جا خریدار داره 

تو ذهن نیمه هشیار هرچی ثبت شده باشه،همون ب عینیت میپیونده و تو در ظاهر میبینی 

این بی اعتماد بنفسی و خود کمتر بینی و اضطراب رو دور بریز،پاک کن از ذهنت ،و توی ذهنت جملات اولی ک گفتم رو حک کن 

و هی با خودت تکرار کن من از خدا هستم،پس هیچ چیز جلو دارم نیس،چون خدا درایت نامتناهی هست

و لطفا پی دی اف،کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو همین الان رایگان دانلود کن و بخون ❤