2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی شدید شده میگرنم از بچگی دارم

چندین ساله تحت نظرم

از غذا خیلی چیزا منعم.

گرما اذیتم میکنه.

استرس تشدیدش میکنه.

دم نوش گاو زبون و مرزنگوش دم غروب خیلی خوبه.

گاهی وقتها هم کمی دارچین و آبلیمو به پیشانی ام میزنم.

قهرمان خودت باش 
درموردش تحقیق میکنم گلم

منم تحقیق کردم خوبه قراره امروز بخرم.یه صبح یه شب هر دفعه ۳۰ قطره تو نصفه لیوان آب باید خورد بعدم تا دوهفته طول میکشه بدن عادت کنه بعدم باید تا خوب خوب بشی ادامه بدی حتمن تحقیق کن عالیه

اینجا یکی بهم قطره هایپیران رو معرفی کرده میخوام برم بگیرم میگن خوبه

راستش یکی از فامیلامون سالهاقبل برای میگرنش این قطره رو استفاده کرده میگفت میگرنم خوب شد برای اون اثر داشته تازه الان یادم اومد که به من گفت استفاده کنم

راستش یکی از فامیلامون سالهاقبل برای میگرنش این قطره رو استفاده کرده میگفت میگرنم خوب شد برای اون اث ...

اره حتمن بگیر به منم یکی از کاربرای اینجا گفت علاوه بر میگرن برای افسردگی اعصاب خلق و خوی خیلی چیزای دیگس امیدوارم هم شما هم من و هم همه کسایی که این درد رو دارن خوب شن🙏

اره حتمن بگیر به منم یکی از کاربرای اینجا گفت علاوه بر میگرن برای افسردگی اعصاب خلق و خوی خیلی چیزای ...

ان شاءالله همه مریضا لباس عافیت بپوشن به زودی🤲خیلی محبت کردین که یادم انداختین این قطره رو خدا بهتون سلامتی و خوشبختی بده عزیزم🙏❤