2777
2789
عنوان

شب یلدا

138 بازدید | 14 پست

چقدر بدم میاد از این مراسما چون دو طرف توقع دارن بری اونجا و... 

بابا اینم یه شبه مثل بقیه شبا چه فرقی داره اخه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعاااا

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
🤐کسی از ماتوقع نداره 

چه خوب

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ما که سه نفری جشن میگیریم. خیلی دوست دارم کیک هندونه ای درست کنم!!!!

چقدر خوب چجوریه که هیچ جا نمیرید

ما خونه خودمونیم توقعم ندارن

چجوری؟

من به نامزدم‌ گفتم پارسال خونه‌ی شما بودم ولی امسال خونه‌ی خودمون  گف باشه 🤐😅

نامزد فرق داره

چجوری یادتونه هرسال کجا بودید؟

چقدر خوب چجوریه که هیچ جا نمیرید

خب اینهمه سال رفتیم یه امسال فقط نمی‌خواهیم بریم.چیز خاصی رو از دست نمی‌دیدم.خودم بادکنک وسایل گرفتم دخترم و شاد کنم.فقط کیک اون فرمی هندونه بلد نیستم

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
چجوری؟

مادرشوهرم اینا که کلا تو این فازا نیستن این کارا مسخره بازی میدونن شب چله 

مامانمم که سرما خورده گفته نیایید اینجا که یوقت نگیریم 

وگرنه سالای قبل خونه مامانم بودیم 

مادرشوهرم اینا که کلا تو این فازا نیستن این کارا مسخره بازی میدونن شب چله  مامانمم که سرما خور ...

چه خوب راحتید بخدا

نامزد فرق داره چجوری یادتونه هرسال کجا بودید؟

خب یه سال اینور یه سال اونور

تو چطوری یادت نمیاد یلدای پارسال کجا بودی؟؟؟

تو خیلی عجیبی ایشون عجیب نیست

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین