2777
2789
عنوان

خرید پیج اینستا

161 بازدید | 12 پست

دوستان من میخوام پیجمو با ۲/۵kفالور واقعی که یکماهه راه اندازی شده رو و همه واقعی فعال و همه خانم هستند رو با وسایل های آرایش به همراه کارتن های پستی نو در ۳سایز و محافظ حبابدار و معرفی پیج جهت خرید عمده قیمت فقط ۴تومن.هر کی میخواد ایدیمو بدم بهش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوهزارتاچهارملیون😱 وای من سه هزاروخورده ای فالوورداشتم یه هفته پیش دیسیبل شداگه داشتمش الان میتونس ...

عزیزم من با وسایل های ارایشش با همون قیمت عمده کارتن پستی آماده تو ۳سایز و یه عالمه هزینه تبلیغات به بلاگر ها که اینا رو اصلا حساب نمیکنم میدم ۴😑خود پیج که ۴نیس ولی همه خانم هستن و پیج تازه یکماهه راه اندازی شده 

هانی من نگرفتم😐 یعنی وسایل ارایشی رو هم پست میکنی همشو ؟

اره با وسایل آرایش به قیمت همون تعدادی که خریدم با تموم کارتن های پستی بدون محاسبه جداگانه ارسال با محافظ حبابدار و پیج جهت خرید عمده پیج واقعا داره رشد میکنه من وجدان دارم واقعا عین نزدم تو یه سایت گزاشتم واسه فروش دیده همه فالوراش واقعی ان بهم گفت ۲۰۰میفروشم درصورتی ک گزاشته ۵میلیون میبینی؟؟؟؟اینه انصافشون .واسه همین اینجایم تا اگه خانمی خواست کسب درآمد کنه از خودم بخره پیجم همه خانم هستن ۱دونه فیک هم نزدم بخدا قسم اصلا بلد نیستم اینکارا رو ولی چون داره به درسم لطمه میزنه نمیتونم هم کار هم درس

اره با وسایل آرایش به قیمت همون تعدادی که خریدم با تموم کارتن های پستی بدون محاسبه جداگانه ارسال با ...

عزیزم شما دانشجویی؟ چی میخونی؟

ببین تو قسمت سرچ های نی نی سایت بزن کسب و کار خانگی

یا کارتو خونه

کلی تاپیک برات میاره بالا.

من اینجا در روز خیلی تاپیک میبینم که خانوما میخوان کسب و کار اینترنتی یا انلاین شاپ شروع کنن و میترسن

یا سرمایه شون در حد همین  4 5 تومنی هست که شما میگی یا سردرگمن که چجوری پیج باید ببرن بالا

شما شرایطت خیلی خوبه هم پیج داری هم وسایل

بنظرم برو تو اون تاپیکا براشون بنویس و پیشنهاد بده بهشون. از خدااااشونه. خیلیا دنبال کارن. خیلی تاپیک کار در منزل یا ** چجوری کار انلاین شروع کنم** میبینم .

شما خودت تاپیک بزنی دو سه نفر شاید بیان اونم جدی نیست قصدشون. شما برو تو تاپیک کسایی که عنوانشون کار اینترنتی یا کار در منزل هست. اون خانوما قصدشون جدیه. شما هم راحت تر میتونی پیج و وسایلت رو بفروشی.

شرمنده طولانی شد

امیدوارم موفق باشی هانی😍😍😍😊😊😊

عزیزم شما دانشجویی؟ چی میخونی؟ ببین تو قسمت سرچ های نی نی سایت بزن کسب و کار خانگی یا کارتو خونه ...

اره عزیز دلم دانشجو بودم انصراف دادم بعد چند سال برم دنبال علاقم میخوام مجدد ازمون بدم واسه همین وقت نمیکنم هم درس هم کار 

وبه دنیا ممنونتم بابت راهنمایی وتوضیحاتت واقعا ممنونتم 🌹❤

اره عزیز دلم دانشجو بودم انصراف دادم بعد چند سال برم دنبال علاقم میخوام مجدد ازمون بدم واسه همین وقت ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم که

انشاالله پیجت با قیمت خوبی به فروش بره و تو ازمون ورودی رشته ای که مورد علاقته قبول شی موفق باشی خانوم گل😍🌹❤❤❤