2777
2789
عنوان

کادرمانی

91 بازدید | 8 پست

خانم هایی که بچه شون رو به خاطر تاخیر حرکتی یا مشکلات مشابه مثل هیدروسفالی میبرن کاردمانی و فیزیوتراپی با صداقت پاسخ بدین لطفا تا چه حد نتیجه دیدین خواهش میکنم درست جواب بدین ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلش چیه؟؟من خاهرم هم هیدروسفال هم اوتیسم هم فلجه. و اینم بگم باید سریع بداد مریض رسید و خیلی خرج ک ...

هیدروسفالی مادرزادی داره الان ۹ ماهه اس کامل گردن نمیگیره چیزی دستش نمیگیره وزن نمیگیره خوابش خیلی کمه  نمیتونه بشینه غلط زدن هم با کمک انجام میده گفتن آتروفی خفیف مغزی هم داره میبریم کاردمانی و فیزیوتراپی کلی هم خرج دارو اینا میکنیم ولی به نظر من پیشرفت آنچنانی نداره کاردمانی امید میده ولی من پیشرفتی نمیبینم یعنی تا کی ادامه داره در ضمن پاهاشمکج شده که برا اونم میبریم فیزیوتراپی 

هیدروسفالی مادرزادی داره الان ۹ ماهه اس کامل گردن نمیگیره چیزی دستش نمیگیره وزن نمیگیره خوابش خیلی ک ...

شنت داخل سرشع دیگه درسته؟ببین باید واس کاردرمانیو فیزیوتراپی ببریش‌بهترین جا جواب مییگیری راه میره؟ی بچه ای بود خیلی بهش رسیدن اونم‌همیطور بود خوب شده ولی خو خیلی کتک میزنه ایشالله خوب میشه

شنت داخل سرشع دیگه درسته؟ببین باید واس کاردرمانیو فیزیوتراپی ببریش‌بهترین جا جواب مییگیری راه میره؟ی ...

نه فعلا سنت نزاشتیم یعنی کامل مشکلاتش حل شده؟ یه بچه طبیعی و معمولیه؟؟ نه راه اینا نمیره مثلا دیدین بچه رو بخوای میاد بغل اینطوری نیس خودمون بدمیداریمش و زیاد بغل دوست نداره 

نه فعلا سنت نزاشتیم یعنی کامل مشکلاتش حل شده؟ یه بچه طبیعی و معمولیه؟؟ نه راه اینا نمیره مثلا دیدین ...

اخی عزیزم اره گلم فقط چشاش خیلی ضعیفه اون و عینک گذاشتن براش و خیلی کتک میزنه وگرنه باقی چیزاش اوکی شده 

اخی عزیزم اره گلم فقط چشاش خیلی ضعیفه اون و عینک گذاشتن براش و خیلی کتک میزنه وگرنه باقی چیزاش اوکی ...

خداروشکر انشالله بچه ی ماهم خوب بشه دعا کنین ممنون