2777
2789

خیلی تنهام هیچ دوستی ندارم یدونه دارم فقط وقتی با رلش کات میکنه میاد پیش من😩لطفا اگه 17 تا 20 سالتونه و شمام دوستی ندارید بیاید دوست شیم. من 17 سالمه

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤

۱😂😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم 17😍

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴۵ سالمه میخاهی دوست بشیم 😃😃

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

خوشبختم عزیزم ❤️

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

سلام بیام؟

اما تو سنایی که گفتی نیستم

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
😒😒😒😒😒😒😒😒نکبت 

نکبت نه عنتر هستم 😝😝😝😝

لایک نشون دهنده احترام من به شماست و این که سخناننتون برام مهمه😯😯😯😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/