2777
2789

خیلی خوبه خواب مرده ببینی مخصوصا چیزی ازشون بگیری. 

ایشالله خیره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا...چ مردنی بزن گوگل تعبیر خواب میاد منم صدبار دیدم،پس چرا زندم😂

تروخدا راست میگی؟خواهرم شوهرش فوت شده میگه تو خواب با ماشین داشتیم میرفتیم باخنده گفتم نکنه خواهرم چیزیش بشه

نه بابا اینا خرافاته دختر عمومم پارسال خاب بابا بزرگم را دیده بود بهش گفته بود زود کاراتو بکن چند روز دیگه میام دنبالت بریم بیچاره از ترس داشت دق می‌کرد ولی الان یهساله هنوز نیومده دنبالش😉😉😉😉😉

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
تروخدا راست میگی؟خواهرم شوهرش فوت شده میگه تو خواب با ماشین داشتیم میرفتیم باخنده گفتم نکنه خواهرم چ ...

خب خنده ک اصلا خوب نیس،چیزیم نیس نترسید.ولی همینو الان بزن گوگل 

تعبیر خواب خندیدن با مرده...

روحش هم شاد.

وای راست میگی 

آره باور کن  انقد ترسیده بود تا چند روز از خونه بیرون نمی‌رفت ولی الان تقریبا یه ساله گذشته

با این فکر ها خودتون را اذیت نکنید کلن بابام همیشه میگفت خاب را تازمانی که برا کسی تعریف نکنی اتفاق نمیافته هر خابی هم دیدید هرچه قدر وحشتناک بود خوب تعبیرش کنید

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

از نظر روانشناسی خواب هر کسی بسته به زندگی خصوصیش تعبیر میشه و اینکه خواب رو همیشه حتی اگر بد هم باشه خیر تعبیر کنید یا بی توجه باشید به هیچ وجه از کسی که عالم نیست کمک نگیرید مخصوصا کسایی که نفوس بد میزنن .خواب دیدن خودش برای تعبیر بسته به زمان دیدن خواب و...تعبیر متفاوت داره و سه جور رویا وجود داره پس دوست گلم یا خودت تعبیر خوب کن و از خداوند و فرشته راهنمات تشکر کن یا کلا بی خیال تعبیر شو مخصوصا اینجا که فکر هر کس و انرژیش توی زندکیت اثر مستقیم داره اون خواب برای شما و شخص شماست با این کار شما داری نظم زندگی خودت و بقیه رو بهم میریزی عزیزم

یعنی دیدی با مرده رفتی؟

خیلی خوابا دیدم.آره یکی از خوابام پدربزرگم بود.من هنوز یکسالم نشده بود ک اون مرد....ندیدمش‌.

اما وقتی۱۴_۱۵سالم بود تو خوابم اومد داشتیم میرفتیم(یادم نیس کجا) برام حرف از طلا میزد!

خوابای دیگه هم دیدم خیلی....

اما خب خوابه ترس نداره ک😂

خالد بن محد العنبری می گوید اگر در خواب دیدید که مرده ای می خندد معنی خواب شما این است که در آن دنیا در خوشی و نعمت به سر می برد.

(نترسید اینک ترس نداره خندید یعنی جاش خوبه...

خواهرت زیاد فکرشو میکرده همچین خوابی رو دید....

روحش شاد)