2821
2789
برو پیش دکتر غدد ولی در کل قد تقریبا از فرمول قدپدر+قد مادر  جوابش تقسیم به ۲ و جواب تقسیم من ...

اینکارو انجام دادم در اومد. ۱۶۵ 

ولی در حال حاضر ۱۵۰ هستم 

پیش دکتر غددم رفتم یکی دوسال ولی الان دارم میرم پیش یه دکتر طب سنتی

سویق چیه؟😯

ازعطاری بگیر 

میخاستم بهت دکتر طب سنتی هم پیشنهاد بدم ک خودت گفتی 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی گوگل سرچ کنید ورزش یوگا برای افزایش قد.

یوگا حتما اثر داره

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
شما دیدی واقعا واسه کسی تاثیر داشته باشه ؟

خواهر شوهرم و شوهرش قدشون کوتاهه

یکی از چیزایی ک به بپسراشون میداد ک مث خودشون قد کوتاه نباشن سویق سنجد بوده 

الان پسراش قدشون بلنده

البته بچه بودن که شرو کرد بهشون داد

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اینکارو انجام دادم در اومد. ۱۶۵  ولی در حال حاضر ۱۵۰ هستم  پیش دکتر غددم رفتم یکی دوسال ...

دکتر غدد بهت دارو نداد ؟ راستی چند سالگی پریود شدی ؟

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
خواهر شوهرم و شوهرش قدشون کوتاهه یکی از چیزایی ک به بپسراشون میداد ک مث خودشون قد کوتاه نباشن سویق ...

از چند سالگی بهشون داد وچجوری؟روزی چه قدر؟وبا چی بهشون میداد؟چه ساعت هایی؟لطفا بگید 

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت
از چند سالگی بهشون داد وچجوری؟روزی چه قدر؟وبا چی بهشون میداد؟چه ساعت هایی؟لطفا بگید 

فکر کنم یکیش ششساله بوده اونیکی پنج ساله 

روزی دوقاشق غذا خوری با یک لیوان شیر 

ساعتشم هر موقع دوست داشتن 

منم ب پسرم میدم البته میریزم تو شیر موز 

پسرم یکماه دیگه شش سالش میشه

ممنون عزیزم

قربونت گلم

فکر کنم یکیش ششساله بوده اونیکی پنج ساله  روزی دوقاشق غذا خوری با یک لیوان شیر  ساعتشم ه ...

زنده،باشن.بنظرتون واقعا اثر دازه؟

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت