2777
2789
عنوان

گال پوستی

158 بازدید | 6 پست

بچهامن گال گرفتم حتی متخصص رفتم بهم داروداده ولی خوب نشدم بنظرتون چ دارو دیگه ایی مصرف کنم.دکتربهم دلروپرمترین ۵درصدداده یه پماددست ساز.قرص دوکسپین ۱۰.لباسامم باآب داغ میشورم ولی بازم بدنم میخاره هزینهاسنگینه برارفتن پیش متخصص بنظرتون چ دارویی ازداروخونه بگیرم خسته شدم الان ازسه ماه بیشتره😔😔😔

۱۰ روز خونه نباشید یعنی پیش لباسا انسان نباشه خودبخود میمیره

اگه میتونید ۱۰ روز برید یه جای دیگ و اونجاهم همینکه رسیدید برید حموم و لباساتونم بزارید توی یه پلاستیک درشو ببندید و لباسای جدید بپوشید

اگه نمیتونید

اینکارو با یه اتاق خونتون انجام بدید

همه چیزارو ۱۰ روز بریزید توی اون اتاق و خودتون وارد اتاقه نشید

چیزای فانتزی میفروشم fantezipoosh.ir سایتمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ھنوز خوب نشدی؟ منم یک ماہ پیش از مھمونمون گرفتم ھر چی دارو میزنم خوب نمیشہ شوھرمو بچمم گرفتن خستہ شدم از شستن و پماد زدنو حموم رفتن آخہ چقدر پماد بزنیم ضرر دارہ بچہ دو سالو نیمم درگیر شدہ ۔ دارو اثر بخشی پیدا نکردی؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

لطفا جواب بدہ چطوری خوب شدی یکسالہ درگیریم ھمہ چی استفادہ کردم خوب نشدم شما بگو چکار کردی؟ چطوری درمان شدی ؟من دیگہ کم آوردم

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم