2777
2789

ندارم 

ولی برادرشوهرم خیلی خوش تیپ و جذابِ 

هرچند به پای شوهرم نمیرسه 😁

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارم خداروشکر. امیدوارم خیلیم خوشگل نباشه 

معمولی خوش قلب باشه😂

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
نه من نه جاریم  خوشگل نیستیم

اشکال نداره 

ما معمولیا مهربون تر و عاقل تریم😂

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

اصلا برادرشوهر ندارم   

طرف دار عزت فوتبال ایران⚽️🧿💪 ʕ•ᴥ•ʔ       لطفا امضام بخوان🌹 این کاربری برای ۳ نفر🚫👇🚫👇🚫👇نفر اول : الهه که ۲۱ سالش که بارداره نفر دوم : لیندا که۱۸ تازه عقد کرده نفر سوم : من (ریحانه) که ۱۷ (چند روز دیگه میشه ۱۸) سالم و هنوز عروسی نکردم⚘❤🤰👨‍👩‍🧜‍  لایک دوست نداریم ریپلای کن😁😁       به کارما اعتقاد داشته باش.بخواه تا به دست بیاری میدونی کارما یعنی چی؟یعنی اگه بزنی میخوری اگه فحش بدی فحش میخوری اگر کار خوب کنی برات کار خوب میکنن.                        

خداییش خودم از همشون خوشگل ترم اخلاقمم بهتره

سرم نریزین خودشیفته نیستم راست میگم😁

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤