2777
2789
عنوان

خارش واژن

162 بازدید | 23 پست

خانما کمک لطفا . ۴ شبه به خاطر خارش شدید خواب ندارم درمان های خانگی هم استفاده کردم فایده نداش . امروز پماد ان ان خریدم ولی هیچی از خارش کم نشده و فقط خارش دارم اصلا. ترشحات ندارم 😭😭😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدترین خارش و عفونت ها رو با این دو تا از بین‌بردم

یکی محلول سرکه و اب نصف نصف قاطی کردم زدم بعد اب زدم

دو ژل ایموشن رنگ زرد حتی موقعه رابطه هم میشه ازش استفاده کرد خیلی خوبه بهترین ژله

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
نه خیلی وقته با شوهرم رابطه نداشتم 

ممکنه از خشکی واژن باشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

عفونت داری باید حتما بری دکتر

یه زن بود بخاطر این جونشو از دست داده بود

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔