2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این دنیا تکلیف هیچی هیچکس مشخص نیست با اعتقادم باشی گاهی شک میفته بدلت میپرسی ایا بعد این دنیا دنیایی هست نکنه اصلا نباشه و کلی سوال دیگه ..ولی اونجا تکلیفت تا ابد مشخصه

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
تو این دنیا تکلیف هیچی هیچکس مشخص نیست با اعتقادم باشی گاهی شک میفته بدلت میپرسی ایا بعد این دنیا دن ...

آره حق با ط عه ولی من میگم بعد مرگ دنیایه دیگه ای هم وجود داره

آره حق با ط عه ولی من میگم بعد مرگ دنیایه دیگه ای هم وجود داره

خب بله طبق دین ما  اول برزخ بعد قیامت تکلیف هرکی مشخص میشه ..نمیدونم دنیای بررخ چ شکلیه 

خب بله طبق دین ما  اول برزخ بعد قیامت تکلیف هرکی مشخص میشه ..نمیدونم دنیای بررخ چ شکلیه

من یبار تو خواب پل صراط و ادماشو دیدم قبلنا به قیامت و اینا اعتقاد نداشتم ولی وقتی که اون خاب رو دیدم کلا نظرم عوض شد من قبلن میگفتم آدم بعد مرگ روحش از این جسم به جسم دیگه ای میره و بهشت و جهنمی در کار نیست 

من یبار تو خواب پل صراط و ادماشو دیدم قبلنا به قیامت و اینا اعتقاد نداشتم ولی وقتی که اون خاب رو دید ...

اینی که تو میگی تناسخه 

نمیدونم من دوس دارم تکلیفم مشخص شه ..

میگن تا روحت یه تکامل نرسه نمیتونی وارد بهشت بشی..بعضیا طبق تناسخ میگن انسانی که میمیره روحش وارد یه موجود دیگه حالا انسان دیگه یا حیوان میشه واین روند هی ادامه پیدا میکنه تا درنهایت روح به تکامل میرسه ..یسری هم که منطبق با دین ما ست میگن نه این دنیا بیشتر از یه بار فرصت نداریم و کسی که روحش به تکامل نرسه.. اون دنیا باید به میزانی که روحش تکامل پیدا کنه و خالص شه تو جهنم بمونه بعد میتونه وارد بهشت بشه ... ولی ایه دارزگ که میگه کافرین تا ابد در جهنم جاودانن

شما به بهشت و جهنم اعتقاد دارید یا اینکه روح جابه جا میشه؟ 

بهشت و جهنم ..ولی تناسخ هم برام جالبه.. گاهی فکر میکنم حتما دنیای قبلی ادم بدی بودم که این دنیا انقد سختی میکشم