2777
2789
عنوان

عمل زیبایی

127 بازدید | 17 پست

ميگما چرا بعضیا عمل زیبایی انجام میدن وقتی میدونن هیچکس توانا تر و خوش سلیقه تر از خداوند نیست یعنی خدا به ذهنش نرسید یه بینی قلمی و سربالایی رو واسه اون شخص بزاره خب حتمن این بینی فابریک به صلاحش بوده یا مثلا مگه نمیمیریم چرا کلی عمل کنیم و تو کار خدا دخالت کنیم

نظر شما در مورد عمل زیبایی چیه؟ 

الان همه شبیه همه ان

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من که حرف شما درست نیست حتی توی احادیث هم گفته شده که حضرت فاطمه دختران زشت شفاعت کردن پس آد ...

حدیثو کامل تر میگی؟متوجهش نشدم

هر رحمتى را خدا به روى مردم بگشاید، کسى نمى تواند جلو آن را بگیرد; و هر چه را امساک کند، کسى غیر از او قادر به فرستادن آن نیست; و او عزیز و حکیم است!

به نظر من که حرف شما درست نیست حتی توی احادیث هم گفته شده که حضرت فاطمه دختران زشت شفاعت کردن پس آد ...

خب حتما زشت بودن یه آدم به صلاحش بوده و اینکه خدا خودش صلاح بنده هاشو میخاد اگه میدونست به صلاحه همه رو زیبا می آفرید 

خدا هیچ چیز رو زشت نیافریده....این ما هستیم که نسبت میدهیم...زیبایی ی تعریف خاصی از نظر هر کسی داره....عمل زیبایی بد نیس ولی جوری نشه که همه عین هم باشن...الان نگا کنی اکثرا تو ی قیافه هستن....

به نظرم بر طرف کردن ایراد ها خوبه ولی یکی همه چیش اوکیه باز دستکاری میکنه از نبود اعتماد به نفسه

هر رحمتى را خدا به روى مردم بگشاید، کسى نمى تواند جلو آن را بگیرد; و هر چه را امساک کند، کسى غیر از او قادر به فرستادن آن نیست; و او عزیز و حکیم است!

موافقم ولی خب کسایی که عمل انجام میدن دلایل خودشونو دارن یا اطرافیان مسخره و تحقیرشون میکنن یا باعث کاهش اعتمادبنفس شده یا چشم و هم چشمی و...

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚
قرار نیس چون خدا ما رو یه شکلی آفریده حتما همونطور باشیم  بعضیها دوس دارن عمل زیبایی میکنن به د ...

آره خب اینم هست باید به سلیقه همه احترام گذاشت ولی من خودم نچرال دوست دارم

خدا هیچ چیز رو زشت نیافریده....این ما هستیم که نسبت میدهیم...زیبایی ی تعریف خاصی از نظر هر کسی داره. ...

آره خب ولی مردم ما معنی عمل زیبایی رو نفهمیدن بعضیاشون مثلا همین سحر تبر یا کسایه دیگه ک لبشونو تا خرخره ژل زدن و همه جاشون عمله