2777
2789
عنوان

خواهرم همش با پسرها دوست میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 100 پست
چجور خانواده ای هستید که دختر ۱۷ ساله رو دوبار تاالان شوهردادید؟  انگار دور از جونش رو دس ...

چه ربطی داره اگه دنبال محبت میگرده شوهر که داره 

بعضی دخترا و شوهر ندی آبروتو میبرن اینم از هموناست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول دارم زندگی خودشه ولی واقعا ادم عذاب وجدان میگیره ک چیزیو بدونه ولی وانمود کنه ک نه هیچ مشکلی نیست و همه چی اوکیه و دستی دستی پسر مردمو بدبخت کنه

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
وقتی تصمیم میگیرید دختر 17 ساله رو شوهر بدید باید منتظر یکسری عواقب هم باشید.

چ حرفایی میزنین

خیلیا 16 17 سالگی شوهر کردن و اهل این پسر بازیا نیستن

هرکی تو سن پاییم ازدواج کنه باید خیانت کنه؟ 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
زندگی# خودش است اش 😒

قیمه_هارو_نریزید_تو_ماستا#  

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

😐😐

یه دختر ۱۷ ساله خیانت کرده نامزدیش به هم خورده چرا به این زودی دوباره به این سرعت نامزد کرده؟چرا اجازه دادین؟

خب معلومه که هنوز به بلوغ فکری نرسیده؟

به خدا گناه داره اون مرد

با مشاور مشورت کنید..

خدایا شکرت🤲🍃
چرا خیلی ولی بازم دست نمیکشه

چرا اینا که خیانت میکنن طرف مقابلشون بی خیاله جدیدا..من خیلی دیدم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

همش 17 سالشه دوس داره اینجور مسائلو تجربه کنه با اقتضای سنش نامزد کردنش اشتباه و ازدواج اشتباه بزرگتریه با پدر و مادرتون صحبت کنید این ازدواج انجام نشه

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚
ابلفضل 

به من یا به اون؟🤔

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
همش 17 سالشه دوس داره اینجور مسائلو تجربه کنه با اقتضای سنش نامزد کردنش اشتباه و ازدواج اشتباه بزرگت ...

بیجا کرده دوسداره

هر غلطی تو هر سنی باید کرد چوووووون دوس داره؟؟؟ مگه هر دوست‌داشتنی درسته؟ 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه