2777
2789
عنوان

ی لحظه ..

166 بازدید | 11 پست

من خیلی آدمیم ک نمیتونم تو جمع غریبه سر بحثو باز کنم ؛ مثلا یبار رفته بودیم خونه یکی از همکلاسیام؛ ک خوب همه میگفتن و میخندیدن و منم ساکت .. یعنی تا اون لحظه حتی کسی نمیدونست اسم من چیه بجز خود اون همکلاسیم .. بگید چکار کنم . خسته شدم دیگ از این وضع .. 

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)

چقدر من هستی 

من‌ هم درون‌گرا ام

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتمادب نفستو ببرن بالا توبحثا شرکت کن نظر بده

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خوبه که چرا از این اخلاقت ناراضی هستی؟ منم اینجورم اما راضی ام

میدونی چقد بخاطر همین موضوع سختم بود با دوستام دوست شم ؟

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)

میدونم منم دقیقا اینجورم اما من حتی یه دونه دوست هم ندارم ولی راضی ام خب هر کسی یه اخلاقی داره دیگه 

آدما هیچ وقت  دلتنگ چیزی که نداشتن، نمیشن 💔

من اصن اجازه ندارم برم خونه دوستام

الان دی ماه تولد دوستمه مامانم نمیزاره..برو شکر کن حداقل دوستاتو میبینی...من آرزومه

منم درونگرانم

کلان تو ی جمع که برم ساکتم حرف نمیزنم برعکس اینکه اگه با رفیقام باشم خیلی شیطونم خنده میکنم

مشکلی هم برام پیش بیاد توخودم میریزم

یه صلوات برام میفرستین با دلای پاکتون  
2790
2778
2791
2779
2792