قراره یه رولت هندوونه ای درس کنم امروز امتحانی درستش کردم سایت خرابه وگرنه عکسشو براتون میذاشتم
خب خب شما قراره چیکارا کنید ملوسکا
توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟دختری است به نام مینا که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد.آری...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاهانی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡! #زندگی_را_اهدا_میکنیم باهم در کنار هم عضو انجمن اهدای عضو
اره مامانم هم همينو ميگه وهمه جا ميره بهش حسوديم ميشه اما راستش شوهرم خيلى استرس ميگيره منم به خاطر ...
همه روانی شدن. این درد و محدودیت برای کل کره ی زمین هست نه فقط من و شما و ایرانی ها. همه افسرده شدن همه نگرانی و استرس دارن . خیلیا درآمدشونو از دست دادن و خیلیا درگیر شدن و یا کرونا گرفتن یا فوت کردن .ولی کاش بخاطر عزیزانمون رعایت کنیم
یه جشنی پیدا نمیشه که توش تحرک و ورزش باشه ولی خوردن نباشه؟ ایران و خارج نداره همه دنبال بهونه هستن ...
موافق شدید
توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟دختری است به نام مینا که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد.آری...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاهانی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡! #زندگی_را_اهدا_میکنیم باهم در کنار هم عضو انجمن اهدای عضو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یخورده به کادر درمان مظلومم فکر کنید بد نیستش.مگه اونا خانواده ندارن که بخاطر بی فکریه یه عده از خانوادشون دورن و زیر فشار استرس و کار دارن له میشن.گناه اونا چیه که جواب ندونم کاریه یه عده رو باید بدن؟؟تجمع و دورهمی هست که آمار رو تا این حد بالا برده.من با دو تا بچه کوچیک شیر به شیر ده ماهه از در خونه بیرون نرفتم و مادر پدرمو هر چند ماه یبار میبینم.همش یه ربع تا خونه مادرم راهه.بخاطر کرونا هیچ جا نمیریم ولی یه عده انگارشون نه انگار
انشالله ولی خدا رو شکر خفیف بود حتی دکتر هم نرفتم انشالله شما هم همیشه سالم باشی عزیزم
تیکر رسیدن به هدفمه...چیزی که سختره دوس داشتن خودمه تا نسبت به دوست داشتن یه نفر دیگه صادقانه بیاین چیزی رو که باید بپذیریم رو قبول کنیم معیارهایی که داری برای خودتم سختن حلقه ی ضخیم زندگیت هم یه بخشی از خودته و تو همونی هستی که باید باشی بیا خودمونو ببخشیم زندگی طولانی تر از اونیه که بخوایم به خودمون شانسی ندیم من توی این هزارتو به خودم اعتماد دارم تو به من نشون دادی که دلیلی دارم باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم... راهی که میریم... دلیلهای من هستند دیروز من... امروز من... فردای من...من یاد میگیرم چطور خودمو دوس داشته باشم بدون جا انداختن یه قسمت بدون جا انداختن یه نقطه ی همه چیز خودم من به تایید یکی نیاز داشتم حتی الان که دارم خودمو پیدا میکنم ولی دیگه نمیخوام بمیرم من کسیم که ناراحت بودم من کسی که آسیب میدیدم منم زیبا میشم زیبایی وجود داره قلبم میگه زیبایی اونجاست توی مسیر دوست داشتن خودم اونچه که بیشتر از همه بهش احتیاج دارم مهم ترین کار من الان مسیریه که برای خودم میرم کاریه که برای خودم انجام میدم نگرشیه که برای منه اون خوشحالی ایه که برای منه تو به من نشون دادی که دلیلی دارم من باید خودمو دوست داشته باشم من باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم...راهی که میریم...دلیلهای من هستن♡
یخورده به کادر درمان مظلومم فکر کنید بد نیستش.مگه اونا خانواده ندارن که بخاطر بی فکریه یه عده از خان ...
ماام والا جایی نمیریم ب اون صورت
ولی خو دغ کردیم تو خونه
جامعه افسرده ولی سالم ب چ دردی میخوره
فقط دعا کن بره من با اینکه تقریبا بقیه رو میبینم ولی مثل قبلاً هیچکی ذوق و شوق نداره😭😭😭😭قبلاً می ...
ايشالله نسلش منقرض بشه بخدا منم مث توام اگه بدونى چقد داغون ميشم ميفهمم انقد داره كشته ميده چن وقت پيش زن عموم كه ٤٢ سال فقط سن داشت دور از جون قربانى شد🥺😭😭😭 من كه احساس ميكنم حتى اونايى كه بيرون هم ميرن باز به قول شما اصلا نه مث قبل خوشن نه ارامش قبل رو دارن همه انگار زنداني شديم🥺
تورو خدا به اونایی که فوت میکنن چطور دفن میشن و چطور خانواده هاشون اذیت میشن و کادر درمان در چه شرایطی قرار دارن هم یکم فکر کنین .... با خوشی های زود گذر یه عمر داغ رو دل ملت نذارین😔
خدا بیامرزدشون .افسردگی کل دنیا رو گرفته ولی کاش انقدر خودخواه نباشیم که بخاطر خوشی لحظه ای خودمون دیگران رو بدبخت کنیم. اونایی که الان میگن افسرده شدیم خدا نکرده عزیزانشون مشکلی براشون پیش بیاد افسرده نمیشن؟ عذاب وجدان نمیگیرن؟
خدا بیامرزدشون .افسردگی کل دنیا رو گرفته ولی کاش انقدر خودخواه نباشیم که بخاطر خوشی لحظه ای خودمون د ...
ممنونم گلم 🙏❤️ چقدر منطق شما رو دوس دارم اى كاش همه مون همين باور رو داشتيم شما اگه بدونى من چن بار دل مادرمو روندم كه اسرار ميكرد بيا خونمون رد كردم گفت دارم ميام خونتون دلم يه ذره شده گفتم اصلا خدا ببخشتم ولى بخدا ترسيدم از اينكه شايد من ناغل باشم بدم به مادرم بعد هم مادرم بده به برادرو پدرم يا مادرم ناغل باشه من هم بدم به شوهرم همه ى ترس ها هيچ اجازه نداد رفت و امد كنم خدا شاهده وگرنه مگه من دلتنگ نميشم