2777
2789

من تقریبا سه ماهه زایمان کردم وبخیه هام کمی بازمونده رفتم دکتربرازیبایی گفت چون دیراومدی نمیشه زیبایی کردیابخیه زد،خلاصه الان خیلی کم ازبخیه هام بازه،الان بعده نزدیکی رفتم دسشویی یه تیکه گوشت کوچوله کاملا بیرونه وبه جایی هم وصل نیست،یعنی اون تیکه گوشت به نازکی یه تاره مووصله داخل واژنم،کسی تجربه داره،توروخدا راهنماییم کنین نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میگه دیره؟ کی باید می‌رفتی مگه

گفت باید حداقل سه چهارهفته بعده زایمان میومدی تابخیه بزنم،الان چون کمی گوشت اومده روش اگه بخیه بزنم فایده ای نداره،مگراینکه دوسال صبرکنی ویاتوزایمان دومت بری زیبایی کنی

بخیه های منم نمیدونم جریانشون چی بود اصلاانگار نزده لامصب‌رفتم گفت باید بهیه بشی ولی هزینش بالابود نرفتم هنوز.منم گوشت اضافه اورده ولی خیلیم نازک نیست دکتر گفت اگه ادیتت نمیکنه و دردنداره مشکلی نیست باشه

برام یه صلوات بفرستید ...ممنونتون
بخیه های منم نمیدونم جریانشون چی بود اصلاانگار نزده لامصب‌رفتم گفت باید بهیه بشی ولی هزینش بالابود ن ...

من باهزینش مشکلی ندارم،،پیش دوتادکترخوب رفتم گفتن اگه میخای عمل کنم ولی اینوبگم که اینجوری که میخای نمیشه،اگه میخای مثله قبل بشه بهتره توزایمان دوم شخصی بگیری دکترتاعمل زیبایی کنه

معمولا تو زایمان دوم برات درست میکنن.الان بی فایده س. متاسفانه بعد زایمان هول هولکی بخیه میزنن.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻