نوید_امیدی مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 عنوان جوک بی مزه :) | مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 52 پست من حوصلم خیلی سر رفتهبیاین جوک بی مزه بگیناولیش خودماقیانوسا بخوان از هم تشکر کنن چی میگن؟میگن خدا عمقت بده آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی 1399/09/21 | 00:11 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوید_امیدی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 یه روز یه سی دی داشته از خیابون رد میشده میبینه دوتا فلش دارن به هم بد و بیراه میگنهمینطوری ک از کنارشون رد میشه میگه نچ نچ فرمتا از بین رفته آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
نوید_امیدی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 یکی باباش فوت میکنه، بهش میگن مراسمم میگیرین؟ میگه نه میریم مشهد آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
بانوی_سلطنتی عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3000 فعلا که داری میچرخی از این تاپیک دور شو سیاهی با زنان مردم خوش و بش کن ای کسی که هنوز در جنسیت خود مانده ایی
نوید_امیدی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 با زنان مردم خوش و بش کن ای کسی که هنوز در جنسیت خود مانده ایی چشم مادر جان آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
نوید_امیدی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 یه روز یه جلاده عاشق یه دختره میشهبعد میره بهش میگه:خانوم شما چقد "گیوتین" آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
نوید_امیدی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 میدونی چرا ماهیا به هم دست نمیدن؟چون میرسن به هم میگن ببخشید دستم خیسه آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
yasamin25 عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 3680 برو دیوانه شو که دیوانگی هم عالمی دارد از بیکاری و بی هدفی و چرخیدن بین زنان بهتره&nb ... اذیتش نکن مشکل عاطفی داره😭 هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
نوید_امیدی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 اذیتش نکن مشکل عاطفی داره😭 بعضی ها هم مشکل سوزش دارنمیان اینجا از درد های زندگیشون یا خاطرات تلخ بچگیشون رها بشن آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی