2789
عنوان

اسراف کردن

98 بازدید | 15 پست

بچهامن چندوقت پیش یه بافت پالتویی خریدم ۳۰۰هزارتومن باورکنیدیه باربیشترنپوشیدم اونم یه بارفقط یه سربیرون رفتم تااینکه دلموزدخیلی شیک نیس دادم ب مادرم روم نشدبهش بگم پولشوبده تاب حال شده شماهم چیزی ببخشیدتااین قیمت ب مادرتون؟

خودتون دادین میخواستین پولم بگیرین؟ خخخخ

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این اسراف نبود خب مادرتونه

هرچند شاید اگ میگفتین پولشو بده شاید برنمیداشت چون رو دستتون مونده گرفت ازتون

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

ن دستش تنگه وضع مالیشون خوب نیس.منم وضع مالیم بخورونمیره ولی من دلشودارم میخرم

پس اگه اینجوری هستی دیگه تباید بگی دلم زد باید استفاده کنی همونو حالا هم دادی مامانته جای دوری نمیره

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
آره هیچ وقت اون همه پول نمیده ب چیزی 

منظورم اینه شاید ایشونم نپسندیده ولی برای اینکه بی مصرف نمونه گرفته

ولی کلا وقتیکه ب پولش نیاز دارین باید حستون رو بهش مثبت میکردین و خودتون میپوشیدین

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

منظورم اینه شاید ایشونم نپسندیده ولی برای اینکه بی مصرف نمونه گرفته ولی کلا وقتیکه ب پولش نیاز داری ...

ازاینورم دلم بهش سوخت چون هیچی نداشت بپوشه.یهوجوگیرشدم گفتم بدم حالاشایدپولشوبده

ازاینورم دلم بهش سوخت چون هیچی نداشت بپوشه.یهوجوگیرشدم گفتم بدم حالاشایدپولشوبده

تازه دادیش؟