2777
2789

بدی واسه کسی بخوای ب خودتم برمیگرده

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر دعا نخونین. گناهه

به خودتون بر میگرده

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

واقعا گاهی نمیدونم چی بگم..............

ای کاش انقدر که دنبال انواع و اقسام دعاها بودیم کمی هم به این فکر میکردیم که چه ظرفیتها و تواناییهای نادیده ای تو وجودمون هست که میتونیم خیلی از مشکلات و چالشهارو با کمکشون حل کنیم..............

صم بکم عمی فهم لا یرجعون هفت بار بخون براش عالیه 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 من خودم همینو میخونم 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

اصلا چی هس؟ به چه دردی میخوره؟

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
واقعا گاهی نمیدونم چی بگم.............. ای کاش انقدر که دنبال انواع و اقسام دعاها بودیم کمی هم به ا ...

عزبزم وقتی نمیدونی بپرسی بهتره تا اینکه الکی قضاوت کنی

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟
لطفا الکی قضاوت نکنید من واسه بدی نخواستم 

قضاوت نکردم عزیزم. کلا گناهه چه برای خوبی که بدی

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿