2777
2789
خب وقتی که نصف پول رو تو داری میدی مسلما باید به اسم جفتتون باشه خجالت نداره خیلی راحت بهش بگو کی قر ...

میدونم برو خودش نمیاره

دوس ندارم از حقم ک کلی براش زحمت کشیدم بگذرم

دوستمون گفت بگو راضی نیستم کل خونه رو به نامم بزنی

فکر خوبیه ها.. توپ و بنداز تو زمین خودش.

میتونی ام الکی بگی خواب دیدم داری سند خونه به نامم میزنی. 

بالاخره حرفت و بزن. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی اگه از حقت بگذری و نگی شیرمو حلالت نمیکنم. مردا اصلا قابل اعتماد نیستن. یک آن دیدی 180 درجه عوض ...

دوسش دارم ولی منم از این میترسم ک یهویی عوض بشه پولم و طااهام زحمتم برباد بره

دوسش دارم ولی منم از این میترسم ک یهویی عوض بشه پولم و طااهام زحمتم برباد بره

اصلا عوضم نشه. هزار جور اتفاق ممکنه بیفته. البته انشاالله برای شما اتفاقای قشنگی رقم بخوره. چرا باید حاصل زحماتتو کسای دیگه ببرن و خودت خدای نکرده محتاج بشی؟

بهش بگو واسه زدن سند خریدار ام باید دارایی و این جور جاها بره؟ اگه گفت چه طور؟ بگو اخه من خیلی سر در نمیارم حالا خوبه که تو هستی همراهم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

تک برگی چیه😅من از یمد و اینا و برگه هاش سردرنمیارم

مثل قدیما دفترچه ای نیست. یه برگس فقط