2777
2789
عنوان

خسته شدم، پانیک

157 بازدید | 19 پست

سلام. دوستان. این درد بی درمونده بخدا

قرصام که پرانول 5 بود  و الپروزام تموم شده. دو سه شبه پانیک ام شبانه شده

شماها چی مصرف میکنید؟ 

سیتاپولورام 20 دارم با پوکساید 5

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داروت نبایو سرخود قطع کنی ولی ار دارو نداری پای بابونه بنوش معجزست

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
قطع نکردم...  و اینکه اعتیاد هم ندارم.  کلا حالم بد بشه دارو هامو. مبخورم چای بابونه ند ...

برو فردا بخر بنوش عالیه البته همزمان با قرصای دیگ نخور چون خواب اورم هست هر وقت پانیک بهت دست میده بشین و چشماتو ببند  کلا ۱۰ دقیقه تا نهایت نیمساعت بیشتر نیست 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
کنترلم از دست میدم. دچار تاری دید میشم همه جارو سیاه و سفید میبینم. قفسه سینم درد میگیره حس خفگی و ...

اخ اخ کشیدم اینارو ای خدا برا هیچکی نیاره ....نماز بخون فقط خدا. میتونه ادمو کمک کنه من از بس ضربان قلبم میرف بالا احساس میکردم الان سکته رو بزنم 

کنترلم از دست میدم. دچار تاری دید میشم همه جارو سیاه و سفید میبینم. قفسه سینم درد میگیره حس خفگی و ...

من تنگی نفس میگرفتم و درد شدید قفسه سینه،انگار چند کیلو گذاشته بودن رو قفسه سینم

خسته ام مثل زمانی که نیستی ، آه که تو همیشه همانی که نیستی...