2777
2789
عنوان

بیاید درد دل کنیم

374 بازدید | 15 پست

سلام بچها من ۳ساله ک عقدم و الان ۹ ماهه ک ازدواج کردم شوهر خیلی دست بزن داره و خیانت میکنه و بد دهنه.تا حالا خیلی چیزا ازش دیدم و خواستم جدا بشم خانوادش ی جوری راضیم کردن و جدا نشدم الان ۷ ماهمه و باردار هستم تو دوران بارداری هم خیلی چیزا ازش دیدم و هیچی نگفتم.درظمن اینم بگم ک من هیچوقت بچه نمیخواستم ولی شوهرم میخواست و همیشه مامانش میگف زود ی بچه بیارین چرا نمیارین و اینا.

الانم سر سیسمونی دعوا و بحث داریم هر روز . مامانم اینا ک میخواستن سیسمونی بگیرن هم منو بردن هم شوهرمو مادرشوهرمم بت خواهرشوهرمم پرو پرو دنبالمون اومدن و همه چیزو اونا انتخواب کردن و بابام ۱۳ میلیون فقط تخت و کمد و ی سری خورده ریز خرید و هنوز بازم میخوایم بخریم خیلی چیزای دیگ و الان بازم دعوا دارن و میگن روتختی باید فلان جور باشه و اینا. خیلی خودمو مامانمو حرص میدن نمیدونم چیکار کنم واقعا ببخشید سرتونو درد اوردم تروخدا بگین من چیکار کنم

زندگیم دخترم آوا

روشون نده

پرووشدن بی شخصیتاا

به اونا چه؟

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نباید اینقدر اجازه دخالت میدادی، به اونا ربطی نداره و پدر و مادرت وظیفه ای ندارن اینقدر خرج کنن ، بچه شوهرته اون باید خرج کنه ، مادرشوهرت خودش چی خریده ، چی کار کرده؟

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

چه پررو

یه چیزی بهت بگم نزار از اول ازت سو استفاده کنن که مثل من پشیمون بشی

ضمنا اصلا نباید میگفتی میخوای برای خرید سیسمونی بری که اونام راه بیفتن باهات بیان

من برای سیسمونی بچم خودم و مامانم و آبجیام رفتیم تازه شوعرم وسیله ها رو دید کلی هم تشکر کرد 

تخت و کمدم خودمون خریدیم

امشب دلم از ی چیزی خیلی خیلی گرفته بود و هیشکیو نداشتم درددل کنم الان ک تاپیک شما رو خوندم گفتم خدایا شکرت ک هنوز ب اینجا نرسیدم🙏

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
چه پررو یه چیزی بهت بگم نزار از اول ازت سو استفاده کنن که مثل من پشیمون بشی ضمنا اصلا نباید میگفتی ...

شوهرم بهشون گفت اونام با کمال پرویی اومدن . قبلش ب شوهرم گفتم دوست ندارم بیان خودمون دوتا بریم گف اگ مامانم نیاد اصن نمیخوام

زندگیم دخترم آوا
روشون نده پرووشدن بی شخصیتاا به اونا چه؟

خب چیکار کنم شوهرم میگه یا اون چیزایی ک ما دوست داریم و میخوایم باید بخرید یا اصلا نخرید خودم میخرم همچیو رنگ بچه رو هم نمیذارم ببینن. بچه ک ب دنیا اومد گوشیتو میگیرم ک عکس بچه رو یه وقت نفرستی برای مامان و بابات😭

زندگیم دخترم آوا
خب چیکار کنم شوهرم میگه یا اون چیزایی ک ما دوست داریم و میخوایم باید بخرید یا اصلا نخرید خودم میخرم ...

بهش بگو کافر که شاخ و دم نداره 

تو هم ی کافر به تمام معنایی.

کاش قبل از بارداریت ی فکر اساسی میکردی

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
بهش بگو کافر که شاخ و دم نداره  تو هم ی کافر به تمام معنایی. کاش قبل از بارداریت ی فکر اساسی ...

اصلا نمیخواستم باردار بشم قرص میخوردم ولی نمیدونم چطور یهو باردار شدم😭

زندگیم دخترم آوا
بهش بگو کافر که شاخ و دم نداره  تو هم ی کافر به تمام معنایی. کاش قبل از بارداریت ی فکر اساسی ...

خیلی دلم میخواد جدا بشم خودمو راحت کنم از دستشون ولی میترسم بچمو بگیرن ازم نمیدونم واقعا چیکار کنم. داداشمم اون هفته رفت سربازی غصه اونم داریم خبری ازش نیس دیگ دارم دیوونه میشم

زندگیم دخترم آوا