2777
2789

من بدلی جات درست میکنم ،تل تومویی کش مو،تاج و ریسه عروس، انواع و اقسام دستبندا ، ست نیم ست ،پابند ،گردنی، مگنت تزینی و.......،اینترنتی هم میفروشم

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اموزشش شما کجا یاد گرفتین؟

من شهرمون یع خانومی بود درس میکرد خودش میفروخت کلاسم میذاشت،من رفتم کلاس ،چنتا چی ک یاد گرفتم دیگ هرچی تو نت میدیم درست میکردم ،از گوگل اموزشش ببین اسونه ،یکی دوتا یاد بگیری دیگ هر عکسی ببینی خودت دس بکار میشی برا درس کردنش

من شیرازم بنظرتون درست کنم کسی میخره ازم اخه دوست و اشنا زیاد ندارم.از اینستا میفروشین ؟

منم فسام،وسایلش ک ارزون میشه مثلا من یه دستبند درس میکردم 2تومن میشد میدادم پانزده، ن من وات ،گروه زدم ،اینستا پیج بزن ،نمیدونم وات گروه بزن لینک بزار براش ک بتونی از همه جا بیاری گروهت با پست ارسال کنی 

من شیرازم بنظرتون درست کنم کسی میخره ازم اخه دوست و اشنا زیاد ندارم.از اینستا میفروشین ؟

میتونی درس کردی ببری مغازه های لوازم ارایشی و اینا با قیمت عمده مثلا بفروشی بهشون ،یا تاح و ریسه درست کنی ببری ارایشگاها بخرن

منم فسام،وسایلش ک ارزون میشه مثلا من یه دستبند درس میکردم 2تومن میشد میدادم پانزده، ن من وات ،گروه ز ...

وسایلش از کجا میخری؟خوبه تو کلاس رفتی .من کلاس نرفتم فک نکنم بشه 

میخرن واقعا؟

اره ولی زیاد درس نکن یکی دوتا فقط جهت نمونه سفارش ک گرفتی درس کن ،من خودم از نت عکس میگرفتم برا سفارش وقتی یکی سفارش میداد وسایلش میگرفتم درست میکردم ،اینجور نبود درست کنم رو دستم بمونه