2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی کجا؟ 

اگه اصفهانه برگ واقعا عالیه هم وسیله هاش هم قیمتاش نصف قیمت همه جاس من کارم کیکه سه ساله دیگه از اونجا وسیله میگیرم

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 
توی کجا؟  اگه اصفهانه برگ واقعا عالیه هم وسیله هاش هم قیمتاش نصف قیمت همه جاس من کارم کیکه سه ...

من مشهدم

مشکلی نیس اگه فروش اینترنتی داشته باشه میتونم بگیرم

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩
دیدید پودرکاکائو چقد گرون شده ؟  ۱۰۰ گرمش ۲۲ تومن😐

اره همه چی گرون شده🥴یه رنگ خوراکی میخواستم بگیرم گفت نود هزار تومان😶

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩
قبلا اونقد ارزون بود من الکی میخریدم حتی مصرف نداشتم اصلا خیلی ناچیز بود.الان کپ کردم قیمتشو دیدم😐

من عاشق کیک کاکائوییم ،کلی کاکائو میریزم همیشه ۱۰۰ گرم اندازه دوبار هم نمیشه اخه

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
من عاشق کیک کاکائوییم ،کلی کاکائو میریزم همیشه ۱۰۰ گرم اندازه دوبار هم نمیشه اخه

اوه خیلیه.خدا رو شکر ما دوست نداریم اونقدر😅😅 من قبلا میگم چون ارزون بود میخریدم ی وقتا برا شیرکاکائو

دیگه واس نیمه شعبان شیرکاکائو هم نمیدن با این اوصاف😅😅

اوه خیلیه.خدا رو شکر ما دوست نداریم اونقدر😅😅 من قبلا میگم چون ارزون بود میخریدم ی وقتا برا شیرکاکا ...

من کیک خونگی زیاد درست میکنم ولی با این قیمتا دیگه به صرفه نیست اصلا 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

با اجازه استارتر.دوستان میخوام تو این گرونی کمک خرج خانواده باشم.تو شهر ما هر کی بیشتر فالوور داشته باش.سفارش میگیره.لطفا در راه خدا منو فالو کنید.اجرتون با خود خدا🙏🏻⚘

Khoshmaze_Shirinikhoonegi_Ilam