2777
2789
عنوان

آی وی اف 😍🤗😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2972 بازدید | 124 پست

مریم از کی میرین ب سلامتی؟ 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
وای خوش حال شدم برات رفیق،  همین ک موافقت کرده برین عالیه .زود برین دنبال کارش عشقم استرس هم ند ...

فدات عزیزدلم 

نه چند ماه دیگه میریم ...کرونا کمتر بشه واکسن بیاد با خیال راحت بریم 

خداروشکر قبول کرد 

اخرین بارم پارسال دکتره گفت هیچ راهی نداری جز آی وی اف 

دعا کن برم بار اول بگیره ....😁

خدا کنه توام زودی مامان بشی به خدا آرزومه توام مادر بشی منم کنارت ....

هر دو تامون خوووشحال بشیم ...😍

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریم از کی میرین ب سلامتی؟ 

من وزنم پایینه 

اول اینو درستکنم 

۴۳ کیلو بودم ۱۶۰ قدم 

بعد برم عکس رنگی

اینم برم ...نمیدونم همون جا دکتر مینویسه یا خودم برم 

انقدرم این چند ماه پشت هم عفونت داشتم ...هی خوب شدم باز عفونت 

تخمک هم اگه گفت نداری و ...میوفتم  دنبالش 

خدا بزرگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

@اعتصامی     @فرانک20     @golbargam     برا منم دعا کنید خواه ...

سلام آبجی جون خوبی عزیزم 

ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله به حاجت دلت برسی

چشم حتما عزیزدلم 💛🤗❤️🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام آبجی جون خوبی عزیزم  ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله به حاجت دلت برسی چشم حتما عزیزدلم ...

سلام عزیزم خیلی ازت ممنونم ...الهی خدا بهت سلامتی بده 🌷

😍

سلام عزیزم  ممنون از راهنماییت  برا ای وی اف چند وقت طول میکشه تا عمل  مثلا خود ای ...

کلا بیشتر هزینه داروهاس بستگی به آزمایشها داره کلی پرونده باید تشکیل بدین

هرچه بادا باد
سلام عزیزم خیلی ازت ممنونم ...الهی خدا بهت سلامتی بده 🌷 😍

خواهش میکنم خواهری 

ممنون گلم 🙏😍😍😍🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
کلا بیشتر هزینه داروهاس بستگی به آزمایشها داره کلی پرونده باید تشکیل بدین

ما بیمه هم نداریم حتما دو سه برابر میشه 

خدابزرگه 

فقط شوهرم همکاری کنه نزنه زیرش 🤗

بعد خیلی متفاوت میگن خانمها 

رفتم چند تا تاپیک دیدم 

یکی میگه نزدیک بیست تومن ...

یکی میگه نزدیک ده تومن ...کلا خرج شده 

حالا حتما با این اقتصاد بالاترم رفته ...

ممنونم از پاسخت ...عزیزدلم

نه عزیزم کدام شهرهستین

جاده چالوسم 

یا باید برم کرج 

که فقط رویش هست و رویان 

یا برم تهران ابن سینا 

نمیدونم فعلا فقط توی سایت و نت یکسره نگاه میکنم ...بیشترم بد گفتن تا خوب 

درصد موفقیت رو ...

مرکز مام هم زدن 

اونم تهرانه 

برام سختیش راه هست مسیر رفت و امد 

جاده چالوسم  یا باید برم کرج  که فقط رویش هست و رویان  یا برم تهران ابن سینا  ...

تهران ورویان خیلی ارزانتره فکر کنم ۵ یا ۶ تومن باشه نگران نباش مهم هزینه آزمایشهاس اونا زیادن یه آز ودو آز نیستش خواهرمن یه پرونده قطور تشکیل داد

هرچه بادا باد
الانم طفلک تازه آی وی اف کرده خیلی نگرانه که آیا بچه خودشو بگیره یا نه واین همه زحمت هدربره 

وای چه استرسی میکشه حتما 

من امپول میزدم انقدر استرس داشتم بشه نشه 

درکش میکنم 

خدا بزرگه 

ان شاءالله مامان بشه به دل خوش و سلامتی