2777
2789

انشاالله که هیچکس غم نبینه 🖤

میشه واسه باز شدن گره مشکلم دعا کنید🤍🙏🏻

إن شاء الله خدا رحمتش کنه 

و همنشين حضرت زهرا سلام الله علیها بشند

تسلیت میگم

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

ناراحت نشی ولی مادربزرگ بنظرم ارزش نداره که تاپیک مرگ بزنی و انرژی منفی بدی همه میدونن مادربزرگ هرچقدر هم عزیز باشه چون سنش بالاست طبیعتا باید دیر یا زود باهاش خداحافظی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا  رحمتش کنه

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
ناراحت نشی ولی مادربزرگ بنظرم ارزش نداره که تاپیک مرگ بزنی و انرژی منفی بدی همه میدونن مادربزرگ هرچق ...

این چه حرفیه عزیزم. ..انرژی منفی چه ربطی داره...فاتحه رو میفرستن برای رفتگان حالا چه پیر چه جوون

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
ناراحت نشی ولی مادربزرگ بنظرم ارزش نداره که تاپیک مرگ بزنی و انرژی منفی بدی همه میدونن مادربزرگ هرچق ...

عزیز جان مرگ یه چیز طبیعیه که حتی خود شما هم تجربش خواهی کرد و هیچ انرژی منفی با مردنت به بقیه نمیدی گلم. من هم از کسی دلداری نخواستم که بدونم با کی دیر یا زود خداحافظی کنم فقط فاتحه خواستم و فاتحه ربطی نداره جوان از دست رفته باشه یا پیر.  انشاالله که خدا شمارو ببخشه عزیزجان 

میشه واسه باز شدن گره مشکلم دعا کنید🤍🙏🏻

بالاخره جز عزیزاشون بودن 

بهتره قبل از تکلم تفکر کنیم

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

این چه حرفیه عزیزم شما هم یه روز پیر میشی و همین طوری در موردت بگن خوبه

هنوز هم خیلی هستن که برای مادربزرگ و پدربزرگ هاشون ارزش قائلند 

خیلی از این حرفت ناراحت شدم 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
این چه حرفیه عزیزم شما هم یه روز پیر میشی و همین طوری در موردت بگن خوبه هنوز هم خیلی هستن که برای م ...

نه دوست عزیز منظور من رو اشتباه متوجه شدی من میگم که همه ی مادربزرگ ها و پدر بزرگ ها دوست داشتنی هست ولی خب میدونیم که این شادی که درکنارشون باشیم خیلی کوتاهه و باید خودمون رو برای رفتنشون اماده کنیم و زیاد غصه نخوریم چون خودشون هم میخوان که ما بعدشون بدون غم ادامه بدیم

نه دوست عزیز منظور من رو اشتباه متوجه شدی من میگم که همه ی مادربزرگ ها و پدر بزرگ ها دوست داشتنی هست ...

ببخشید من این طور برداشت کردم

ان شالله خدا به همه پدربزرگ و مادربزرگ ها سلامتی بده

چون اینها برکت های خونه هستن