2777
2789

انشاالله که هیچکس غم نبینه 🖤

میشه واسه باز شدن گره مشکلم دعا کنید🤍🙏🏻

إن شاء الله خدا رحمتش کنه 

و همنشين حضرت زهرا سلام الله علیها بشند

تسلیت میگم

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

ناراحت نشی ولی مادربزرگ بنظرم ارزش نداره که تاپیک مرگ بزنی و انرژی منفی بدی همه میدونن مادربزرگ هرچقدر هم عزیز باشه چون سنش بالاست طبیعتا باید دیر یا زود باهاش خداحافظی کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا  رحمتش کنه

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
ناراحت نشی ولی مادربزرگ بنظرم ارزش نداره که تاپیک مرگ بزنی و انرژی منفی بدی همه میدونن مادربزرگ هرچق ...

این چه حرفیه عزیزم. ..انرژی منفی چه ربطی داره...فاتحه رو میفرستن برای رفتگان حالا چه پیر چه جوون

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
ناراحت نشی ولی مادربزرگ بنظرم ارزش نداره که تاپیک مرگ بزنی و انرژی منفی بدی همه میدونن مادربزرگ هرچق ...

عزیز جان مرگ یه چیز طبیعیه که حتی خود شما هم تجربش خواهی کرد و هیچ انرژی منفی با مردنت به بقیه نمیدی گلم. من هم از کسی دلداری نخواستم که بدونم با کی دیر یا زود خداحافظی کنم فقط فاتحه خواستم و فاتحه ربطی نداره جوان از دست رفته باشه یا پیر.  انشاالله که خدا شمارو ببخشه عزیزجان 

میشه واسه باز شدن گره مشکلم دعا کنید🤍🙏🏻

بالاخره جز عزیزاشون بودن 

بهتره قبل از تکلم تفکر کنیم

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

این چه حرفیه عزیزم شما هم یه روز پیر میشی و همین طوری در موردت بگن خوبه

هنوز هم خیلی هستن که برای مادربزرگ و پدربزرگ هاشون ارزش قائلند 

خیلی از این حرفت ناراحت شدم 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
این چه حرفیه عزیزم شما هم یه روز پیر میشی و همین طوری در موردت بگن خوبه هنوز هم خیلی هستن که برای م ...

نه دوست عزیز منظور من رو اشتباه متوجه شدی من میگم که همه ی مادربزرگ ها و پدر بزرگ ها دوست داشتنی هست ولی خب میدونیم که این شادی که درکنارشون باشیم خیلی کوتاهه و باید خودمون رو برای رفتنشون اماده کنیم و زیاد غصه نخوریم چون خودشون هم میخوان که ما بعدشون بدون غم ادامه بدیم

نه دوست عزیز منظور من رو اشتباه متوجه شدی من میگم که همه ی مادربزرگ ها و پدر بزرگ ها دوست داشتنی هست ...

ببخشید من این طور برداشت کردم

ان شالله خدا به همه پدربزرگ و مادربزرگ ها سلامتی بده

چون اینها برکت های خونه هستن