2821
2789
عنوان

انار یلدا😬

115 بازدید | 13 پست

واسه شب یلدا چه جوری سروش میکنین که هم خوشگل باشه و هم خیلی حالت تزئینی نداشته باشه که به هر کی چهارتا دونه برسه😅

کلا واسه شب یلدا چیکار میکنین؟

همه رو بگین😁❤

۴ تا ؟ 😄

از این چنگالای فینگر فود بگیر نتونن باهاش وردارن راحت شی😁

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه چند نفر هستین

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نععععع😂🤦🏻‍♀️ میگم‌یعنی ۴تا نباشه، زیاد باشه یه دل سیر بخورن😄

خب پس بهتره دون کنی و تو ظرفای خوشگل سرو کنی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
۱۶ نفریم

خب ب نظرم 4 تا دونه هم نمیرسه.4 تا انار بخرید 4 قسمت کنید هر کدومو.هرکی ی برش برداره.بگید همش همین طعمه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خب ب نظرم 4 تا دونه هم نمیرسه.4 تا انار بخرید 4 قسمت کنید هر کدومو.هرکی ی برش برداره.بگید همش همین ط ...

نمیدونم چرا برعکس متوجه میشین😬

من تو نت چندتا چیز پیدا کردم ولی اونا تیکه‌هاش کوچیک بودن من میخوام‌واسه هرکی زیاد باشه

به هر حال مرسی از نظرت😶

نمیدونم چرا برعکس متوجه میشین😬 من تو نت چندتا چیز پیدا کردم ولی اونا تیکه‌هاش کوچیک بودن من میخوام ...

عزیزم خب برعکس نوشتی

آره یه لایه ژله میریزی میزاری فریزر تا ببنده بعد یه لایه انار بعد باز یه لایه ژله تا ی بند انگشت روی ...

فیریزر یا یخچال؟

تو فریزر یخ نمیزنه؟ زود میبنده؟

2824
2823
2791
2779
2792