2821
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 97 پست
اجی یه سری کتابای دانشگام خونه خودمه منم که خونه بابامم به بابام بگم زنگ بزنه بهش کتابارو بیاره؟؟

به نظرم خودت برو بالاخره خونه خودته شاید رفتی اونجا به بهونه کتاب یه اتفاقی افتاد آشتی کردین 

چرا قهرین ؟؟

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منظورم اینه کلا از طرف شوهرت انرژی منفی میگیرم  خودت داری تلاشتو میکنی خوب باشی  ولی خب ...

ان شاءالله توکل بر خدا

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
پسرن ؟؟رفیقاش  با مشاور حرف زدی ؟؟

اره نه نزدم

۴سال به هر زبونی بگی بهش گفتم یه هفته اخر همش سر رفیقاش جنگ داشتیم تا اینکه فرستادم خونه بابا

حالا بابام بهش بگه یا ن؟

اره نه نزدم ۴سال به هر زبونی بگی بهش گفتم یه هفته اخر همش سر رفیقاش جنگ داشتیم تا اینکه فرستادم خون ...

با مشاور اول حرف بزن 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   
فک کنم یه شهر کوهستانی  منظورم اینه که توی اون شهر کوه وجود داره یا الان داری زندگی میکنی ...

آره ما استان البرز هستیم 

💖معجزه 💚ای باز گرداننده آنچه از دست رفته 💚برم زیارت همه حاجت هامو بگیرم بیام چه حالی میده 🤭😐
فک کنم یه شهر کوهستانی  منظورم اینه که توی اون شهر کوه وجود داره یا الان داری زندگی میکنی ...

میشه بگی اونی که تو فکرمه کی پیام میده ؟

💖معجزه 💚ای باز گرداننده آنچه از دست رفته 💚برم زیارت همه حاجت هامو بگیرم بیام چه حالی میده 🤭😐
فک کنم داره 

من ابراز علاقه کردم گفت دختر داییم ب اسممه اما چند روز پیش پسر عمم رفت خاستگاری دختر داییش و عقد کردن...نمیدونم حالا این بهم حسی داره یان😔

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792