2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 97 پست
از طرف شوهرت حس خوبی ندارم    

یعنی چی

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میگی من کی ازدواج میکنم؟ به عشقم میرسم یا نه 

فک کنم یه شهر کوهستانی  منظورم اینه که توی اون شهر کوه وجود داره یا الان داری زندگی میکنی یا ازدواج میکنی

ازدواجت با عشق خواهد بود (ممکنه اون فرد کسی نباشهه که تو فکرشو میکنی )

توی بهار یا تابستون 

کلا ازدواجت فک کنم نیمه ی دوم سال نباشه

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   
فک نکنم ادم خیلیی خوبی باشه  نکته منفی داره ؟؟

😔😔حست هر چی هست بگو لطفا منتظرم

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
😔😔حست هر چی هست بگو لطفا منتظرم

منظورم اینه کلا از طرف شوهرت انرژی منفی میگیرم 

خودت داری تلاشتو میکنی خوب باشی 

ولی خب بین تو شوهرت یه حائل میبینم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   
منظورم اینه کلا از طرف شوهرت انرژی منفی میگیرم  خودت داری تلاشتو میکنی خوب باشی  ولی خب ...

ان شاءالله توکل بر خدا