2821
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 97 پست
از طرف شوهرت حس خوبی ندارم    

یعنی چی

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم میگی من کی ازدواج میکنم؟ به عشقم میرسم یا نه 

فک کنم یه شهر کوهستانی  منظورم اینه که توی اون شهر کوه وجود داره یا الان داری زندگی میکنی یا ازدواج میکنی

ازدواجت با عشق خواهد بود (ممکنه اون فرد کسی نباشهه که تو فکرشو میکنی )

توی بهار یا تابستون 

کلا ازدواجت فک کنم نیمه ی دوم سال نباشه

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   
فک نکنم ادم خیلیی خوبی باشه  نکته منفی داره ؟؟

😔😔حست هر چی هست بگو لطفا منتظرم

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
😔😔حست هر چی هست بگو لطفا منتظرم

منظورم اینه کلا از طرف شوهرت انرژی منفی میگیرم 

خودت داری تلاشتو میکنی خوب باشی 

ولی خب بین تو شوهرت یه حائل میبینم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   
منظورم اینه کلا از طرف شوهرت انرژی منفی میگیرم  خودت داری تلاشتو میکنی خوب باشی  ولی خب ...

ان شاءالله توکل بر خدا

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792