2777
2789
عنوان

میشه دعام کنین💔

61 بازدید | 12 پست

حال دلم خیلی بده..... خواهش میکنم دعام کنین💔💔😔😔😔😔💔💔💔

اگه هم راهکاری دارین دعای من زودتر اجابت شه بهم بگین💔😔🙏🏻

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔

چرا نشه عزیزم

منم تو بد شرایطی هستم😭😭😭

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات حمدمیخونم عزیزم 

ذکر الا بذکرالله تطمئن القلوب بگو عزیزم

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌

اگه دوست داشتی برو تاپیک یکی مونده به اخرم

زیارت نیابتی

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

انشالله حاجت روا شی و به آرامش قلبی برسی 

اللهم صل علی محمدوال محمد

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
چندوقت بعد حاجت گرفتین؟

دقیقا یادم نیس چند روز بعدش ولی خیلی طول نکشید

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .

عزیزم هررکاری انجام میدی بگو ثوابش برای آقا امام زمان ...

صدقه میدی .صلوات میفرستی.کارخوبی انجام میدی .

امام زمان میبینه و برات جبران میکنه ...

من روزها صداش زدم دوستم توکما بود از کما دراومد 

الانم برای اقا ختم قران گذاشتم ک شفاش بده ...زیاد شرکت نکردن ولی میدونم ک شاد میشه دل آقاجانمون... 

امشبم شب جمعس فرشته ها میان پایین هرکس دعا کرد امین میگن اما بهتره برای خودت دعا نکنی برای بقیه دعا کن 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
دقیقا یادم نیس چند روز بعدش ولی خیلی طول نکشید

میشه بهم توضیح بدین ختمش چجوریه

اگه براتون ممکنه ممنون میشم❤️ دعاتون میکنم

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔
میشه بهم توضیح بدین ختمش چجوریه اگه براتون ممکنه ممنون میشم❤️ دعاتون میکنم

از هر روز که آماده ای شروع کن یه دونه یاسین بخون تا ۴۰ روز به نیت گشایش مشکل و حاجت

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .