2821
2789
عنوان

دارم میمیرم؟

147 بازدید | 15 پست

سه روزه وقتی از خواب بیدار میشم تا 5 دقیقه اول اصلا نمیتونم تکون بخورم حتی چشمام رو باز کنم و تا 15 دقیقه بعد اون جون حرکت ندارم انگار تازه سرهمم کردن و  استخونامو گذاشتن کنار هم  و اصلا خونی توی رگام نیست و نمیتونم حرف بزنم و اولاش  که متوجه حرفای بقیه نمیشم و رفته رفته متوجه میشم ولی نمیتونم حرف بزنم و زبونم سنگینه فقط میگم هم و بعد از کمی که میتونم حرکت کنم پامیشم نمیتونم درست راه برم حداقل نیم ساعت و بعد انگشتای دستم بد درد میگیرن انگار در اومده باشن . یکبار در روز هم احساس میکنم نمیتونم درست نفس بکشم.

قبلا اینجوری نبودم سه روزه اینجوری شدم  چی میتونه باشه ؟ میتونه از کم خونی باشه؟

ببخشید طولانی شد.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

اره ممکننه

چیزهای مقوی بخور

گرمی بخور

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر عجیب، والا نمیدونم، خب یه دکتر برو

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

کم خونی می‌تونه باشه

اما شاید مشکل جدی تر باشه دکتر مغز و اعصاب چک کن اگه بعد از تقویت خودت خوب نشدی

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!
کرونا گرفتیب

نه بدن درد دارم و نه تب نه سرفه نه درد قفسه سینه نه تنگی نفس چجوری اونموقع 

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

اسی دور از جونت ام اس نباشه یه وقت 

یکی از آشناهامون ام اس داشت اولین علامتش این بود صب نمیتونست بلند شه از جاش .میگفت پاهام حس نداره .البته دور از جونتون انشالله مال شما جدی نباشه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
چند سالته  شاید از خستگیه زیاد یا کار در روزمره زیاد انجام میدی از اون باشه

19 سالمه 

چند روزه یه مقدار بله کارام سنگین شده.

نه بدن درد دارم و نه تب نه سرفه نه درد قفسه سینه نه تنگی نفس چجوری اونموقع 

خب بعضیا هیچیشون نیست یدفه میمیرن..پس برو دکتر از بده

تۅ ݦݦلکتی زندڱێ ݦێڪنیم کہ ݦࢪدݦٵنݜ بعد از دࢪێٵڢٺ ݐۅݪ ٵز ڂۅدݐردٵز ݦیشمارنش👺
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز