نازی13 مدیر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 493 عنوان کمکک شپش سر | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست سلام خانوما چند وقت بود دخترم همش میگفت سرم خیلی خارش داره امروز دیدم سرش شپش زده چیکار باید بکنم ؟؟؟ 1399/09/20 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس۶۵۵۴ عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 419 اول موهاشو کوتاه کنه بعد شامپو از داروخونه بخر بزن شونه هم داره توش
ریچل_گرین71 عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 1586 ابتدا میری داروخونه و شامپوش رو میگیری و یه شونه مخصوص خارجیش هست۱۵۰ تومن شونه ی خیلی خوبیه! طبق دس ... سس مایونز و روعن زیتون برای بعد از بین رفتن شپش ها و رشک ها خوبه نه از بین بردن اینا. چون اون شامپواه عین نمد میکنه مو رو #vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
fatiammm عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 2612 من ک نابود شدم دقیق یکسال خودم و دخترم و پسرم 😔کلی شامپو کلی کارای دیگه یه مدت میره بعد میاد منن همینطور بودم سس زدم همش رفت ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
گلاره۶۸ عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 2026 منن همینطور بودم سس زدم همش رفت چطور زدی چند بار تکرار کردی ؟؟لطفا با جزییات بگو شاید راحت شدیم عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸
fatiammm عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 2612 چطور زدی چند بار تکرار کردی ؟؟لطفا با جزییات بگو شاید راحت شدیم این هفته از صب میزنی تا عصر میری میشوری دوباره دوهفته بعدش همینطور دوبارع دو هفته بعد تکرار میکنی سع بار باید سس بزنی۶ ۷ ساعت بمونه پلاستیک بکش روش مطمئن باش میرع نرف بیا ب من فش بده😑 ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
گلاره۶۸ عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 2026 این هفته از صب میزنی تا عصر میری میشوری دوباره دوهفته بعدش همینطور دوبارع دو هفته بعد تکرار میکنی سع ... ممنونم عزیزم عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸
fatiammm عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 2612 چطور زدی چند بار تکرار کردی ؟؟لطفا با جزییات بگو شاید راحت شدیم من سرکه میزدم شامپو میزدم حنا میزدم هر غلطی میکردم نمیرف😐 ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!