2777
2789

خیلی اذیت میکنن ی اشتباه کردیم خونه نزدیک اوناخریدیم نمیتونیمم بریم کافیه بفهمن ی قرون پس اندازداریم کلی نقشه میکشن طبقه بالای خونشون مال ماست دادیم اجاره حالا باباش اومده میگه یا هرچی کرایه میده بهتون نصفش مال منه یامیندازمش بیرون طبقه بالا رم خودمون ساختیم ازروزی ک من اومدم تاحالا ی هزاریم خرج نکردن هیچ پول وطلاهای عقدمم  دزدیدن شوهرم میگع باهاشون دعواکن تابفهمن خودشم دعوامیکنه ازرونمیرن من میگم شایدروزی ب دردمون خوردن میترسم انگار چیزی بگم

ای بابا چجوری دلشون میاد اخه

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا طبقه بالای خونه اونا رو ساختید اخه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بیکار بودید پولتون خرج طبقه بالای اونا کردین 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
دل چیه ی روز دختریکسالموفرستادم خونشون پیشونیشوکبود کرده بودن 

بعد میگی شاید ی روزی ب دردمون بخورن

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

هر چیزی بهایی داره

بهای آرامشتونو بدین و ازشون دور بشید

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
دل چیه ی روز دختریکسالموفرستادم خونشون پیشونیشوکبود کرده بودن 

از قصد نکردن اینکار را که  عزیزم دلت را سیاه نکن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

کاربر مرد

بنا رو بذارید بر اختلاف نداشتن و پرهیز از دعوا و...

خوب ساختمان بالا رو ساختید ولی زمینش که از شما نیست وبعید میدانم حقی از اجاره نداشته باشن.

لازم نیست درآمدهاتون بهشون بگید واینکه کمتر اونجا سر بزنید ولی شوهرتون چون پدر مادرش هستن زودتر از شما سرشون بزنه.

نمیدونم میگم پلای پشت سرمونوخراب نکنیم

اینجور که شما گفتین اصلا اینا پل نیستند ولی برای طبقه بالا اونا از نظر قانونی هر کاری میتونن بکنن خونه به نام همسرتون با خودتون نیست ؟؟؟؟؟؟