2777
2789

اول بهم بگو تو این مدت از پوشک بازش کردی ببری دستشویی بگی خودت جیش کن یا نه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم دوسال ودوماهشه دیگه کامل هم‌جیش هم پی پی رومیگه ومن میبرمش دسشویی

اصلاهم شب ادراری واسترس واینانگرفت

زودم نبودبنظرم

بچم راحت شدازپوشک

ولی خب همه ی بچه هامث هم‌نیستن

من از 18 ماهگی شروع کردم شبا و بیرون رفتن پوشک میکردم دوماهگی دیگه کامل از پوشک گرفتم

ولی خب کثیف کاری داره متاسفانه

من قصری گذاشتم ی گوشه خونه.اول بازی کردیم گفتم اینجوری باید جیش کنی ی مدت با شلوار مینشست بعد یاد گرفت شلوارش بیرون آورد.بعد دو سه ماه ک یاد گرفت قصری بردم تو دستشویی دیگه با روی و شوق میومد

انگار میخواستیم بریم شهر بازی.خخخخ

پسر من ۱۵ماهشه از ۹ماهگی بابام عادتش داده جیش داشته باشه میره دم حموم شلوارشو در میاره منم پوشکشو باز میکنم جیش میکنه دوباره پوشکش میکنم اینطوری خیلی خوبه جیشو یاد گرفته پی پی هم یاد بگیره از پوشک میگیرمش

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اول بهم بگو تو این مدت از پوشک بازش کردی ببری دستشویی بگی خودت جیش کن یا نه

اره روزی تقریبا ۴ ساعت بازه پریروز خوب همکادی کرد اما دیروز و امروز نه سرپاش جیش نکرد تا میومد رو فرش جیش میکر 

دخترم همیشه دخترمه💜

من ۲۳ ماهگی گرفتم خیلی سخت بود

اصلا پوشک به دخترم نمیساخت

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
پسر منم ۲ سال ویک ماهشه میبرم جیغ میزنه ولی پوشک خیلی گرون شده

درسته مشکل منم همینه پسرم گریه میکنه و قبول نمیکنه بیرون از پوشک پی پی کنه

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂
اره روزی تقریبا ۴ ساعت بازه پریروز خوب همکادی کرد اما دیروز و امروز نه سرپاش جیش نکرد تا میومد رو فر ...

خب پس اماده نیست عزیزم اگه به زور بگیری شب ادراری میگیره همینطوری کم کم بذار یاد بگیره چون تا ۳سالگی وقت داری برای از پوشک گرفتن

میدونید مشکل اینه میشینه یه گوشه هونه میفهمم جیش میخواد بکنه خواهرشوهدم گفت تند بزارش رو قصری گزاشتم حس میکنم ترسید بلندش کردم دیگه نگفت به نظرتوم بزارم رو فرش کارشا بکنه با به حرف عمش زود بلندش کنم

دخترم همیشه دخترمه💜
من پسرم دوسال ودوماهشه دیگه کامل هم‌جیش هم پی پی رومیگه ومن میبرمش دسشویی اصلاهم شب ادراری واسترس و ...

اولش سخت بود گریه میکرد وقتی میگرفتیش رو دستت؟

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂