2777
2789
عنوان

رمان

164 بازدید | 22 پست

سلام من نهانم 🙂

دوساله ک رمان میخونم و توی فضای مجازی فعالیت میکنم.. توی بیشتر انجمن ها رمان میخونم و سعی میکردم باعث ترقی قلمم شم..

یجورایی معتاد رمانم، اونقدی ک کل روزم سرم تو لپ تاپمه و هی پی دی اف رمان میخونم😑 حتی یه مدت عینکی هم شدم...

حدودا سه هفته پیش بخاطر خوندن یه رمان در حال تایپ توی یه انجمنی عضو شدم.. انجمنش فضای دنج و راحتی داشت. با نویسندش ارتباط گرفتم.. اون بهم کمک کرد که بلاخره برای اولین بار استارت رمانم رو بزنم.. اونقدری خوشحالم.. تیم گوینده پارت به پارت با صداشون رمانم رو به صورت حرفه ای صوتی میکردن.. تازه یه جلد خوشگلم برا رمانم زدن😍❤

تیم ارشدشون خیلی خوب بود.. ۲۴ ساعته پاسخگو.. 

خواستم بگم برای شمام دیر نیست😍🙌🏾

می تونین از همچین جایی شروع کنین...

لینک سایت این زیر میذارم شمام یه نگاهی بهش بندازین😃🌼

https://romanik.ir/forums/

امم راستی اسم رمانم خلسه هست توی تالار رمان ی سر بهش بزنین😃🌼

رمان آبکی میخونی؟

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمان آبکی میخونی؟

اممم ن من با کمک اونا دارم حرفه ای می نویسم😍تیم نقدشون معرکس .. کل قلمم از این رو به اون رو شده😍حتی رمانم میخوام برای چاپ بفرستم😃

صوتی منظورم هست

میدونم خب برا صوتی باید تکمیل باشه که بفرستیمش تالار گویا تا گوینده ها صوتیش کنن🙂ک هنوز کامل نشده ☹ولی دوستم دلنوشته مینویسه .. کل دلنوشته هاش صوتی کرده ❤🙌🏾

تو کدوم تالاره رمانت

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

واست نقد کنم ناراحت نمیشی؟😎

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز