2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهاشم کندی یان🤣گنادارع بشین باش حرف بزن شایددرس شد

نمیدونم فقط میدونم دوتا شویدتو دستم بود. من که هیچی همه سر رفتاراش باهاش حرف زدن لجبازه رو حرف خودش تاکید میکنه

رفتار با کودک بی ادب چگونه باید باشد؟ بسیاری از کودکان در منزل و یا هنگامی که به همراه والدین به مهمانی می‌روند رفتارهای بی ادبانه از خود نشان می‌دهند که این مسئله والدین را به شدت ناراحت می‌کند. در واقع علل بسیاری مانند بی‌ادبی والدین، داشتن الگوی نامناسب و مواجهه با ناکامی باعث بروز رفتار نامناسب و بی‌ادبانه در کودکان می‌شود که والدین باید با تقویت مهارت شنیدن، عدم مقایسه فرزندان، توجه و بروز محبت به کودک و عدم استفاده از تنبیه، رفتار صحیحی با کودک بی ادب خود نشان دهند و به رشد شناختی، اجتماعی و فردی او کمک کنند. در ادامه به بیان بهترین شیوه‌های رفتار با کودک بی ادب خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید.