2777
2789
عنوان

بچم سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 134 پست
اسی مریضی دروغ میگی؟اگه واقعا زن هستی حتما ب شوهرتم انقد دروغ میگی ک کتک خوردی؟چرا همه رو مثل خودت خ ...

گلم این طورکه من فهمیدم ۱۱ ابانی که ایشون تاپیک زده هنوزموعدش نبوده که بفهمه وبارداربوده یان ببخشید اگه ریپ کردم موفق باشی

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم این طورکه من فهمیدم ۱۱ ابانی که ایشون تاپیک زده هنوزموعدش نبوده که بفهمه وبارداربوده یان ببخشید ...

عزیزم 22 مهر تاریخش بوده قطعا تا اون موقع فهمیده بوده.شمام موفق باشی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

@خانم_اقاییمم  

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

جانم

اون تاپیک گفتی تگم کنید

واااای یا خداا😐😐😐

عه خوب شاید یکی دیگه بود ببخشید

اسی مریضی دروغ میگی؟اگه واقعا زن هستی حتما ب شوهرتم انقد دروغ میگی ک کتک خوردی؟چرا همه رو مثل خدت خ ...

نه عزیزم چرا بریزیم سرت منم همه تاپیکاشو خوندم دیدم استارتر یه نوجوون مریض و دروغگو که عوض درساش اینجا پلاسه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نه عزیزم چرا بریزیم سرت منم همه تاپیکاشو خوندم دیدم استارتر یه نوجوون مریض و دروغگو که عوض درساش این ...

ماچ به کله ات عزیزم

وای اسی تمام محاسبات منو ب هم زدی.اخه مجبوری دروغ بگی.اول ی حساب کتاب کن بعد تاپیک بزن.اگه اخرین موعدت 23مهر بوده پس چرا 11 ابان اومدی راهنمایی گرفتی واسه اقدام.وقتی تاخیر داشتی مهر یعنی باید تست میزدی ک بفهمی بارداری.اگه اشتباه اخرین موعدتو نوشتی مهر منظورت ابان بوده پس الان دو روز دیگه مونده بفهمی تاخیر داری بعد بفهمی بارداری.یا اگه به گفته خودت اول اذر فهمیدی بارداری پس هنوز دو سه روز دیگه جا داری بشی چهار هفته.اسی قبل تاپیک با حساب کتاب وارد شو.

عزیزم بیمار روانی خود اسیه.برو تاپیکای قبلشو بخون

دلم شکست از  حرفت دعا نمیکنم هیچی ها 

فقط امیدوارم هیچ‌وقت تو این وضعی ک من هستم نباشی💔تو چی میدونی ها اخه 

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
عزیزم 22 مهر تاریخش بوده قطعا تا اون موقع فهمیده بوده.شمام موفق باشی

خانم خانما اخرین پریودیم ۲۳مهر بود یعنی پریود شدم 

اونموقع خانم باهوش

وای اسی تمام محاسبات منو ب هم زدی.اخه مجبوری دروغ بگی.اول ی حساب کتاب کن بعد تاپیک بزن.اگه اخرین موع ...

من حقیقت گفتم شما متوجه نشدین

۲۳مهر پریود شدم د نشدم آبان نشدم ک آزمایش دادم حامله بودم