اسی مریضی دروغ میگی؟اگه واقعا زن هستی حتما ب شوهرتم انقد دروغ میگی ک کتک خوردی؟چرا همه رو مثل خودت خر فرض میکنی.میگی تاریخت 22 مهر بوده.بعد 11 ابان تاپیک زدی واسه اقدام بارداری؟واقعا امثال شماها مریضن.ممکنه خیلی از کاربرا بریزن سرم.ولی ادم اگه عاقل باشه میفهمه اسی مریضه
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
وا مگه گفتم قصاصش کنن منطور من این بود شکایت کنه که اگر بخواد طلاق بگیره مدرک داشته باشه که دست به ز ...
من منظورم این بود که اون نطفه بوده پس کاریش ندارن به اون صورت حالا کتک زده کاریش کنن نمیدونم
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
جالب اینجاست خیلیا مثل اولای تاپیک میایم دلداریش میدیم.احمق روانیه با احساس کاربرا بازی میکنه.اگه واقعا زن هست خدا باید سقط بچه رو تو کاسش بذاره تا انقد حرف مفت نزنه