2777
2789
عنوان

بچم سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان همینو میدونم ک زیردلم وحشتناک دردمیکنه

دم کرده زعفرون بخور

رحم و پاکسازی میکنه

از پله ها بالا و پایین کن تحرک زیاد داشته باش اگه بقایا مونده دفع بشه

کیسه اب گرم بزار رو شکمت 

شکمتم محکم ببند

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
رمان اصن نمیخونم

البته یادم رفت بگم یه نوجوون پسر ریپلای نکن چون همه تاپیکاتو خوندم مطمئنم اونی که میگی نیستی

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
یادم باشه هر سوالی داشتم فقط از تو بپرسم لنتی  راهنمایی، فقط راهنمایی های تو🤣🤣

همه میگنا😂😂😂

فتات🤣🤣🤣💚💚

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

اسی مریضی دروغ میگی؟اگه واقعا زن هستی حتما ب شوهرتم انقد دروغ میگی ک کتک خوردی؟چرا همه رو مثل خودت خر فرض میکنی.میگی تاریخت 22 مهر بوده.بعد 11 ابان تاپیک زدی واسه اقدام بارداری؟واقعا امثال شماها مریضن.ممکنه خیلی از کاربرا بریزن سرم.ولی ادم اگه عاقل باشه میفهمه اسی مریضه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ازش شکایت کن از ماتحت اویزونش کنن این روانیو

عزیزم بیمار روانی خود اسیه.برو تاپیکای قبلشو بخون

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

وا مگه گفتم قصاصش کنن منطور من این بود شکایت کنه که اگر بخواد طلاق بگیره مدرک داشته باشه که دست به ز ...

من منظورم این بود که اون نطفه بوده پس کاریش ندارن  به اون صورت حالا کتک زده کاریش کنن نمیدونم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
امروز نی نی سایت خیلی عجیب بود😐

جالب اینجاست خیلیا مثل اولای تاپیک میایم دلداریش میدیم.احمق روانیه با احساس کاربرا بازی میکنه.اگه واقعا زن هست خدا باید سقط بچه رو تو کاسش بذاره تا انقد حرف مفت نزنه

@dokhtareyakhi