2777
2789
عنوان

بچم سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 134 پست
دوماه میشدم ۲۳مهر تاریخم بود

مطمعنی سقط شد.برو دکتر شاید سقط نشده.دختر نباید بقایا بمونه.حالا ب سلامتیت فکر کن.تا بعد طلاق

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به اعصابت مسلط باش،متاسفم میدونم خیلی سخته ولی کاریه که شده،انشالا مشکلاتت حل میشه،سر چی دعوات ...

۸هفته بود 

همش میگفت تو زیرخواب منی فلان...

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
لگد زد ۸هفته بودم 

شما قبل بارداری کلی مشکل داشتی کتک میخوردی باز هم  اصرار به بارداری 

باور کن خیریتی هست تو از بین رفتن بچه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
مطمعنی سقط شد.برو دکتر شاید سقط نشده.دختر نباید بقایا بمونه.حالا ب سلامتیت فکر کن.تا بعد طلاق

نمیدونم خیلی خونریزی....داشتم دکتر هم بهم گفته بود قبلش ک احتمال ۹۹درصد سقط بشه بچت 

اگر شوهرت کتک زده بچت سقط شده برو ازش شکایت کن چوب میکنن تو فیها خالدونش

عزیزم مرد حتی اگه بچه خودشم بکشه قصاص نمیشه و نمیکشنش فقط یه مدت زندانی میشه . دلت خوشه ها کجا چوب میکنن بهش

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
۸هفته بود  همش میگفت تو زیرخواب منی فلان...

چقد بیتربیت خب مگ زنش نیستی

فامیلید باهم یا غریبه

برو پیش خانوادت کوتاه نیا

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
۸هفته بود  همش میگفت تو زیرخواب منی فلان...

چون گفته زیر خواب منی دعواتون شد.خب بگه.دختر جان اعصابم خورد شد

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

شما قبل بارداری کلی مشکل داشتی کتک میخوردی باز هم  اصرار به بارداری  باور کن خیریتی هست ت ...

قرص مصرف میکردم ی مدت نخوردم باردار شدم رف