2777
2789
عنوان

من چرا نمیتونم☹😟

110 بازدید | 10 پست

تو پروفایلم گیف بزارم اصلا گیف هارو موقع انتخاب پروفایل برام نمیاره😣

(پروفایل اینجا نی نی سایت منظورمه)

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

سلام دوستان عزیزم 

یدونه پیج هست تو اینستاگرام که تازه تاسیس هست ولی پست های که میزاره رو من یدونه رو انجام دادم واقعا تاثیر داره روی صورت 

اسم پیجش : zibae_skin1 

امیدوارم برید و مشکلات پوستی خودتون رو حل کنید و هر روز زیباتر از قبل بشید ❤🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنو به اون مرحله نرسیدی

فقط کاربرای وی آی پی میتونن😎

نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

هنو به اون مرحله نرسیدی فقط کاربرای وی آی پی میتونن😎

عه آها نمیدونستم حالا ینی چی؟ با چی به اون مرحله میرسی؟

گیف از کجا کش میرین؟

تو نت سرچ کن

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

سرکاری😐

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

باید با بالائیا در ارتباط باشی همینطوری ک نمیشه😎

شوخی کردم😁

نمیدونم باید بیاره :/

نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

باید با بالائیا در ارتباط باشی همینطوری ک نمیشه😎 شوخی کردم😁 نمیدونم باید بیاره :/

هه هه هه هه😕😕

😂😂😂