2789
عنوان

چقد کیف میداد...

117 بازدید | 12 پست

با ذوق میرفتیم پاساژگردی و مغازه...حتی اگه پول یا خرید انچنانی نداشتیم...حداقل با دیدن بیرون و مردم و جنب جوششون حالمون خوب میشد

چقد کیف داشت بدون دغدغه و استرس کرونا میرفتیم لوازم ارایشی،با ذوق رژلبا رو دستم تست میکردم و همسر هم میگفت کدوم قشنگه

خدایا اون روزا رو برگردون...همین گرونی و اوضاع بد بسه برامون.حداقل دلخوشیهامونو بهمون برگردون

آمین.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

سلام دوستان عزیزم 

یدونه پیج هست تو اینستاگرام که تازه تاسیس هست ولی پست های که میزاره رو من یدونه رو انجام دادم واقعا تاثیر داره روی صورت 

اسم پیجش : zibae_skin1 

امیدوارم برید و مشکلات پوستی خودتون رو حل کنید و هر روز زیباتر از قبل بشید ❤🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادش بخیر ی رژ از تو کیفم در میوردم خودمو دوستام دسته جمعی از همون میزدیم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

وای آرهه😞

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
یادش بخیر ی رژ از تو کیفم در میوردم خودمو دوستام دسته جمعی از همون میزدیم

😂😂مثل ما

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

وای اره یادش بخیر 

باشگاه میرفتیم 4 نفری از تو یه بطری آب میخوردیم 

چه قدر هی همدیگه رو کول میکردیم😁😁

بازار رفتنامون 

دور دور کردنامون

هــــــی یادش بخیر🥺

صاحب قبلی کاربری نیستم
من که دلم برا نذری و روضه و عزاداری امام حسین تنگ شده دلم برا زیارت و حرم لک زده  خد ...

دیشب تا صبح خواب میدیدم مشهد رفتیم چقد خوب بود مامانمم صبح زنگ زد گفت دیشب حواب دیدم رفتی کربلا اصلا یه جوریم امروز ولی یه نذری داشتم دیروز دادمش یعنی برا اونه 

دیشب تا صبح خواب میدیدم مشهد رفتیم چقد خوب بود مامانمم صبح زنگ زد گفت دیشب حواب دیدم رفتی کربلا اصلا ...

وااییی خوشبحالت حتما دلت پاکه اینقد دلم حرم میخاد ک نگو اسمش میخاد گریم میگیره توروخدا دعا کن قسمت بشه برم منم خیلی وقته ک نرفتم 😔🙏🏻

وااییی خوشبحالت حتما دلت پاکه اینقد دلم حرم میخاد ک نگو اسمش میخاد گریم میگیره توروخدا دعا کن ق ...

مرسی عزیزم منم خیلی دلم میخواد ۶ سال پیش رفتم دیگه نرفتم ولی نذر داریم دخترمو ببریم فعلا با این کرونا که نمیشه انشالله زودتر تموم بشه بریم پابوس آقا و تشکر ازش بابت هدیه ای که بهم داد دخترمو میگم 🥰