2777
2789
سایت مخصوص بارداراست . اگه اینطوره من و شما هم نباید باشیم😒😂 درسته جو زنانست . ولی خب برای آقایون ...

بابا درسته واسه خانومای باردار اما ما هم که باردار نیستیم چیز بدی نمیگم اینجا😂

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چ ربطی داره  سایت واسه خانوماس

سایت خودش برای ورود جنسیت داده اونوقت شما که نمیتونین بگین فقط زنونس درسته اقایون نباید ت. تاپیکای زنونه بیان ولی اینکه فقط زنونس یا مردونس رو شما مشخص نمیکنید

بارها این سوال مطرح شده و کسی به نتیجه نرسیده اگه نگاهمون رو وسیعتر کنیم میبینم اصلا نیازی به طر ...

تا زمانیکه ی عده افکارشون این مدلیه

هیچوقت مساوات و عدالت بین زن و مرد برقرار نمیشه

بارها این سوال مطرح شده و کسی به نتیجه نرسیده اگه نگاهمون رو وسیعتر کنیم میبینم اصلا نیازی به طر ...

آفرین غزل خانوم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

چیکارشون دارید شاید اینجا باعث شد همسر بهتری برا خانمشون بشن 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        

بزار تاپیک خیانتارو ببینن ...ببینن که این کارشون چقدر خانمارو نابود می‌کنه 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بابا درسته واسه خانومای باردار اما ما هم که باردار نیستیم چیز بدی نمیگم اینجا😂

😂

راستشو بخوای سایت دیگه از بارداری تبدیل شده به خیانت و دعوا و جاری . فکر نمیکنم دیگه مشکلی داشته باشه باشن

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
باهوش این سایت فرق داره با بقیه سایتا

عزیزم فک کردی اقایون این سایتو از کجا پیدا کردن اینا همون شوهر و دوست پسر برادر و نامزد کاربرای اینجان که عضون وقتی طرف میره میگه تو همچین سایتی عضوه اونم کنجکاو میشه میاد میچرخه اینجا بعد عضو میشه و کرم ریزی میکنه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
😂 راستشو بخوای سایت دیگه از بارداری تبدیل شده به خیانت و دعوا و جاری . فکر نمیکنم دیگه مشکلی داشته ...

آره منم بعضی وقتا واقعا به کمک نیاز دارم میام اینجا

خب چ ربطی داره  سایت واسه خانوماس

کی گفته فقط واسه خانوماس؟؟

پس عضویت چرا گزینه مردم گذاشتن!؟

سایت عمومیهه حمام زنانه که نیس فقطططط خانوما بیان

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺