2777
2789

هیچوقت همچین تاپیکایی به نتیجه نرسیده 

فقط بحث شده 

سایت عمومی لابد همه قوانین رو خوندن عضو شدن

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂

😜🤷🏼‍♂️😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
والاشماخانما بدترین،چکارشون دارین من صدتا تاپیک رفتم یه بارندیدم آقایی نظر بزاره،کِرم ازخود درخته عز ...

ایول راست گفتی...دمت گرم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

سایت مخصوص بارداراست . اگه اینطوره من و شما هم نباید باشیم😒😂 درسته جو زنانست .

ولی خب برای آقایون هم مجوز ورود رو دادن ولی ی سریاشون محض چیزای دیگه میان😒

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙

من فک میکردم عده اشون کمه اما یه عده اشون خواننده خانوشن یه عده اشونم جنسیتشونا زن میزنن باز بعضیاشون یه ته مونده مردونگی دارن که اعلام میکنن مردن و جنسیتا مرد میزنن هرچند که تو یه سایته بارداری اومدن مشکلاته بارداریشون حل کنن خاله زنکاااااااا😬😬😬😬

❤❤❤❤
سایت مخصوص بارداراست . اگه اینطوره من و شما هم نباید باشیم😒😂 درسته جو زنانست . ولی خب برای آقایون ...

اکثرشون⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

بارها این سوال مطرح شده و کسی به نتیجه نرسیده

اگه نگاهمون رو وسیعتر کنیم میبینم اصلا نیازی به طرح این سوال نیست 

تفکیک جنسیتی نکنیم لطفا 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد