2777
2789
عنوان

کتک همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 65 پست
ز زدم نیم ساعته. دوباره ز زده میگه بفرستیم نیرو؟ مشکل حل نشد؟ 

بگو بفرست منتظری کسی بمیره بیاین 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

الان اینجا گفت پارسال فوت شدن مادر پدرش شاید حالا همون ۷.۸ ماه پیشه اشتباهی گفته پارسال

دقیقا تویه روز دوتاتاپیک زده خانوادم شهرغریبن بعدهمون روزتاپیک زده مردن

ببین اصلامدشده این جورتاپیک زدنا 

دقیقا تویه روز دوتاتاپیک زده خانوادم شهرغریبن بعدهمون روزتاپیک زده مردن ببین اصلامدشده این جورتاپیک ...

ان شالله خداوندآدم های دروغگورو ب راه راست هدایت کنه 

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

دقیقا تویه روز دوتاتاپیک زده خانوادم شهرغریبن بعدهمون روزتاپیک زده مردن ببین اصلامدشده این جورتاپیک ...

من الان رفتم تاپیکاشو دادم ۲۹ فروردین گفته بود پدر مادرم دورن ازم

خرداد زده بود ۲ ماه نیست پدر مادرمو از دست دادم

الانم فوت شدن

من نمیدونم شاید حق با شما باشه ولی خیلی حس بدیه زنی کتک بخوره من یکی خوشحال میشم الکی گفتع باشه و ما رو سرکار بزاره تا کتک خورده و داغون باشه

جیگر داشتن و غرور و اعتماد بنفس و نترس بودن رو یاد بگیرین

چی میگی عزیزم اخه..

مگه زن میتونه زور مردو داشته باشه؟؟

لگد لای پا هم .یه فنه ک هرکسی از عهدش برنمیاد..اونم تو چنگال قویه یه مرد..

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

ببین نمیدونم بادروغ گفتن وادای مظلوم درآوردن ودل نی نی سایتیا روبه دردآوردن به کجامیرسی میگن دروغگو ...

یکی از خانومای نی نی سایت میگفت خواهر دوازده سالم با گوشی مامانم عضو نی نی سایت شده و شش ماهه همتونو سرکار گذاشته هرشب با یه تاپیک و همشم پربازدبد میشده 

یکی اینکه شوهرم بیرونم کرده الان نیمه شب کف خیابونم حتی یکی از خانوما گفتع کجایی بیام دنبالت با شوهرم 😂اونم از پشت گوشی غش غش میخندیده به حماقت بعضیا