2777
2789
عنوان

کتک همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لگد وسط پا شماها چرا اینا رو یاد نمیگیزین اه

قبل شوهر کردن دفاع شخصی ینی یاد بگیریم 😶

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
من پدر و مادرم فوت شون. 25سالمه

بمیرم برات مظلوم گیر اورده 😔 خدا نکنه مرد جماعت بی کس و بی پناه گیرت بیاره ولی تو خودت جلوش وایسا خودت پشت خودت باش 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
زنگ بزن پلیس

ز زدم نیم ساعته. دوباره ز زده میگه بفرستیم نیرو؟ مشکل حل نشد؟ 

مامان بابا، صدامو می‌شنوید؟!؟ از همیشه بیشتر بهتون نیاز دارم. کاش برمی‌گشتید. 

ببین به جای اینجا تاپیک زدن برو تو گوگل بزن آموزش دفاع شخصی چند تا شو نگاه کن یکم تمرین کن بعد برو بزنش😐عاقلانه ترین کار همینه ک گفتم

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩

ببین نمیدونم بادروغ گفتن وادای مظلوم درآوردن ودل نی نی سایتیا روبه دردآوردن به کجامیرسی

میگن دروغگو کم حافظه میشه

تویه تاپیکت گفتی میخوام طلاق بگیرم پدرومادرندارم فوت شدن

بعدیجادیگ تاپیک زدی به پدرومادرم بگم بیان دنبالم 😒یعنی چی اخه

سرچی بحثتون شد؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
خوب زنگ بزنین پدر و مادرتون؟؟؟نگو که شهر غریبی هستی و کسی رو نداری!

شما باور نکن. وای من پدر مادر خواهرم پارسال تو تصادف فوت شدن

مامان بابا، صدامو می‌شنوید؟!؟ از همیشه بیشتر بهتون نیاز دارم. کاش برمی‌گشتید. 

واااا

صدبار دیگه زنگ بزن.بگو یکی بیاد صورتجلسه کنه

سر و صدا کن همسایه ها هم بیان

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "