من یه خواستگار از ری دارم قرار که بیاند خواستگاریم ،من کلی استرس دارم میترسم که آداب ورسمشون با ما فرق داشته باشه من خودمم از اصفهانم ،لطفا اگه کسی با خصوصیت ویژگی های مردمشون آشناس واینک چه رسم هایی دارن ویا اینک لهجه ی خاصی دارن برام بگ ،کمکم کنید منم روزی که خواستگاریم شد میام همه چی را تاپیک میزنم ومیگم که چیشد ،مرسی
خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم
مادرجونم همیشه میگه با فامیلت ازدواج کن اگه نبود همسایت اگه نبود هم شهریت اگه تخمشو ملخ خورده بود برو سمت کسای دیگه😊
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم
خب تهران حساب میشه دیگه باید ببینید اصالتا کجایی هستن
خب توی ری به دنیا اومده دیگ تو همون تهران
نه باور کن هزاااااار جور اختلاف فرهنگی داری بلهاشون و رسوم عجیب غریب
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇