2777
2789
عنوان

بی بی چک

170 بازدید | 24 پست

سلام‌مامانای مهربون❤️

کسی با بی بی چک هاله دار باردار بوده؟!🙈🥰

یا اصلا شده ۱۰ روز بعد از موعد  متوجه شه بارداره وقبلش تمام بی بی هاش منفی باشه؟!

خب من تا امروز که روز یازدهم تاخیرمه تمام بی بی هام منفی و سفید بود . اما دیشب و امروز صبح زود هاله داره. 

دو مارک متفاوت ریما و vivare هست.

طبق سونو وازمایش هورمونی که ماه گذشته دادم هیچ مشکلی از نظر کیست و عفونت وتنبلی ندارم و‌هیچ دارویی مصرف نمیکنم.و این تاخیر برای اولین باره پیش اومده ...علائم اصلا ندارم:😀اما خب تا زمانی که بی بی پر رنگ نشه ازمایش نمیدم که نخوره تو ذوقم و میترسم.🙈

https://uupload.ir/files/3a6z_be27157f-06ae-4897-

b50b-6af21764d5cd.jpeg 

https://uupload.ir/files/0de5_7aec4ad3-b5be-4a11-a428-86c8734edf26.jpeg 

هر دو زیر ده دقیقه هاله انداختن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیکور دقیقترین بی بی چک هست

گلم بین مدیکور و vivare، مارک‌ویثر قوی تر هست.چون حتا سه روز بعد از نزدیکی هم میتونه هورمون بارداری رو‌تشخیص بده... خودم دور از ذهن میدونم باردار باشم.ممنونم گلم

عزیزدلم فکر نکنم باردار باشی اگر بودی بی بی بارداری هفت روزه به بعدو پررنگ نشون میده

درست میگین گلم. منم تصور شما رو دارم، ولی خب مامانی نی نی سایتی تجربه های مشابه داشتن گفتم شاید کمکی کنه. البته دور از ذهن‌خودمم هست باردار باشم با اینکه خیلی منتظرم

درست میگین گلم. منم تصور شما رو دارم، ولی خب مامانی نی نی سایتی تجربه های مشابه داشتن گفتم شاید کمکی ...

عزیزدلم خانوم طلا انشاءالله بزودی به خواسته دلت میرسی

من دومی رو که باردارشدم بی بی زدم با اینکه یه هفته بعداز رابطه بود دوخط پررنگ بود

درست میگین .ممنونم گلم🙏🏻 ولی مامانای نی نی سایت تجربه های مشابه داشتن

نمیدونم برای من که دوتا بارداری داشتم پیش نیومده انشاا... که باردار باشی گلم🌹

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عزیزدلم خانوم طلا انشاءالله بزودی به خواسته دلت میرسی من دومی رو که باردارشدم بی بی زدم با اینکه یه ...

ممنونم از ارزوی قشنگت❤️ درست میگی. برای منم دور از تصوره که باردار باشم .نمیتونم به هاله اطمینان کنم وسعی میکنم منطقی باشم