2777
2789
عنوان

میخام برم از...

166 بازدید | 17 پست

ساختمان پدرشوهرم ولی چون مادرهمسرم خرداد فوت کرده بازم همه دارن یکاری میکنن ک من بمونم 

بخدا بعد ۶ سال زندگی خسته شدم دعایی حرفی چیزی بلدین ک من راحت بشم از زندگی دسته جمعی

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

یعنی ب فکر خودکشی افتادم تا اون خدا بیامرز زنده بود ک جرات گوز توی توالتم نداشتم هر روز باید میومد سرکشی ناهارظهرم جرات روزه خواری ماه رمضونم نداشتم من بیمارم کسی جز خانواده ام و همسرم نمیدونه روزه برا من مشکل ایجاد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه خریدیم همسرم کاملا اوکی بود ک منو بچم برداره بریم ولی یهو مادرش افتاد فوت کرد الان حس میکنم کمی سرد شده نسبت ب رفتن 

سال دیگه پسرم پیش دبستانی قرار بود با پیش دبستانی پسرم بریم 

من دعا میکنم خلاص شی  تموم زورتو بزن خواهر

نمیخام جنجال و دعوا کنم یا برم قهری یا کارم ب طلاق بکشه واقعا زندگیم کم نداره فقط از همسایگی قوم شوهر خسته ام 

تشکر بابت قلب مهربونت دوستم

نمیخام جنجال و دعوا کنم یا برم قهری یا کارم ب طلاق بکشه واقعا زندگیم کم نداره فقط از همسایگی قوم شوه ...

میدونم 

کاملا درکت میکنم 

بالاخره هر ادمی زندگی مستقل میخواد 

زندگی کردن کنار خونواده خود ادم هم اشتباه محضه چ برسه خونواده همسر 😐

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

آیه ۲۹ سوره مومنون رو بنویس چند جای خونه بزار خیلی موثره ، اما برای اینکه شوهرت دلش باشه که از اونجا برید شوهرت خیلی زیاد مثلاً هر روز ببر خونه خودتون که خریدید رو ببینه خیلی بهش انگیزه میده 

آیه ۲۹ سوره مومنون رو بنویس چند جای خونه بزار خیلی موثره ، اما برای اینکه شوهرت دلش باشه که از اونجا ...

تو همین خونه پدرشوهرم ک الان هستیم بزارم یهو بدتر نشه؟